Acasă FASHION 13 tipuri de barba pentru barbatii eleganti

13 tipuri de barba pentru barbatii eleganti

DISTRIBUIȚI

13-tipuri-de-barba-pentru-barbatii-eleganti1

Avantajul barbii este ca poti experimenta neincetat noi stiluri, fara niciun risc. Iti doresti sa pari mai matur, mai hotarat, mai aventuros sau pur si simplu elegant? Barba vine in completarea acelui look…

Totul porneste de la vechea simbolistica, a chibzuintei, a intelepciunii, chiar a vanitatii, oamenii cu barba parand mereu seriosi si buni. Astazi barba reprezinta mai degraba un accesoriu, in special al barbatilor eleganti, fara a mai conta altceva in regimul timidului, in afara de cultivarea anevoioasa a barbii. Datorita ei, se va metamorfoza din baiat in barbat.

Cand vine vorba sa va aranjati barba trebuie sa luati cativa factori in considerare precum varsta, conformatia, mediul profesional.

Barba nu trebuie sa depaseasca cativa centimetri pentru ca scopul final este sa arati matur si masculin. Sunt multi care arata bine cu o barba de cateva zile. Pentru a avea acest tip de barba, ea trebuie intretinuta aproape zilnic sau la doua zile in functie de cat de repede creste. Tot ce ai nevoie, este de un aparat special pentru barba. Barba mai lunga este mai potrivita barbatilor mai in varsta. Daca esti tanar sau ai trasaturi tineresti, o barba te va ajuta sa pari mai matur. Acest lucru poate fi un beneficiu in relatiile interpersonale si nu numai. De asemenea, ciocul impreuna cu mustata pot fi atractive daca sunt intretinute zilnic.

Insa, asta nu inseamna ca trebuie sa te limitezi la un singur stil. Doar experimentand vei gasi ceva care sa-ti placa. Iata cateva ponturi:

Sursa: beard.org