Acasă The LIFESTYLE 3 filme pe care trebuie sa le vezi in luna mai 2017

3 filme pe care trebuie sa le vezi in luna mai 2017

DISTRIBUIȚI

Iti place sa mergi la cinema si vrei sa fii la curent cu noutatile care apar in aceasta perioada? Ti-am pregatit o lista cu trei filme pe care trebuie sa le vezi in luna mai 2017. Printre acestea se numara si continuarea seriei „Alien”, un film foarte asteptat de persoanele care sunt pasionate de SF.

Daca nu ai planuri de vacanta, un film la cinema poate fi o alegere foarte buna, mai ales daca iti place sa mergi cu prietenii sau cau persoana iubita, in functie de genul de film pe care vrei sa il vizionezi.

Filme pe care trebuie sa le vezi in luna mai 2017

Alien: Covenant

Alien: Covenant

Filmul a avut premiera in Romania pe data de 12 mai si s-a bucurat de un succes destul de mare. Autorul francizei foarte cunoscute se intoarce in universul pe care l-a creat si surprinde publicul cu un nou film. Este o capodopera cinematografica autentica, care te va tine in suspans de la inceput pana la final.

King Arthur: Legend of the Sword

King Arthur: Legend of the Sword

Filmul va avea premiera in Romania pe data de 19 mai. Actorul principal in acest film este Charlie Hunnam, care are misiunea de a prezenta legenda sabiei Excalibur si povestea regelui Arthur. Capodopera cinematografica este regizata de talentatul regizor Guy Ritchie. Daca iti plac filmele de acest gen, cu siguranta iti vei dori sa mergi la cinema.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Fanii seriei „Piratii din Caraibe” sunt cu siguranta nerabdatori sa vada acest film, care va avea premiera in Romania pe data de 26 mai. Capitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) este atras intr-o noua aventura, de aceasta data el aflandu-se in cautarea legendarului Trident al lui Poseidon. Si de aceasta data este urmarit de ghinion si trebuie sa isi infrunte dusmanii, insa cu siguranta este un film pe care trebuie sa il vezi.

Citeste si: Evenimente in Bucuresti – ce locatii trebuie sa bifezi in urmatoarea perioada!

Foto: IMDB.COM