Acasă The GUIDE 3 sfaturi din moda pe care barbatii nu ar trebui sa le...

3 sfaturi din moda pe care barbatii nu ar trebui sa le mai urmeze

DISTRIBUIȚI

Chiar dacă sunt oferite, uneori, cu bune intenții, sfaturile legate de ținutele pe care ar trebui să le porți urmate orbește pot să îți saboteze stilul. Noi credem că sunt câteva care nu mai trebuie să îți facă loc în vocabularul tău.

 „Să te îmbraci bine înseamnă să nu ai o ținută confortabilă”

Total greșit. Chiar dacă a costat 1.000 de euro sau doar 100 de lei, o ținută în care nu te simți bine  se va vedea de la distanță. O ținută business nu trebuie să fie ca un corset, iar dacă vei avea răbdare să cauți s-ar putea să te simți mai bine în costumul pentru serviciu decât în treningul pentru alergare.

„Dacă porți haine mai largi, vei părea mai slab”

Nu știm cine ar putea să dea astfel de sfaturi, dar dacă le-ai primit și le-ai și urmat înseamnă că nu te-ai uitat în oglindă. Hainele largi nu vor face altceva decât să te facă să pari și mai mare. Hainele bine croite, în măsura potrivită ție, vor scoate în evidență frumos atuurile corpului tău.

 „Copiază stilul unei vedete și vei fi în pas cu moda”

Hainele purtate de staruri nu sunt pentru oricine. Te imaginezi în ținutele lui David Beckham sau Justin Timberlake? Ai grijă ce împrumiți din ele pentru că s-ar putea să nu te simți chiar confortabil cu orice extravaganță adoptată de vedete.

 Foto: witanddelight.tumblr.com; Inspiratie: www.don-men.com