Acasă The LIFESTYLE ACLAMATUL SERIAL DRAMATIC AMC „HUMANS” REVINE PE 8 OCTOMBRIE, LA...

ACLAMATUL SERIAL DRAMATIC AMC „HUMANS” REVINE PE 8 OCTOMBRIE, LA ORA 22:00, CU SEZONUL 3

DISTRIBUIȚI
ACLAMATUL SERIAL DRAMATIC AMC „HUMANS” REVINE PE 8 OCTOMBRIE, LA ORA 22:00, CU SEZONUL 3
L-R Max (Ivanno Jeremiah), Leo (Colin Morgan), Mia (Gemma Chan), Laura (Katherine Parkinson), Niska (Emily Berrington)

AMC anunta premiera autohtona a celui mai nou sezon din serialul „Humans”, al treilea: acesta va fi difuzat in fiecare luni, de la ora 22:00, din 8 octombrie. „Humans” arunca o privire cutremuratoare in culisele evolutiei tehnologice si analizeaza efectul acesteia asupra societatii. Noul sezon al productiei create de Sam Vincent si Jonathan Brackley („Spooks, Spooks: The Greater Good”) mareste miza, explorand ce se intampla cand granita dintre om si masina este neclara. Din distributie fac parte Mark Bonnar („Catastrophe”, „Apple Tree Yard”), Gemma Chan („Captain Marvel”, „Crazy Rich Asians”), Katherine Parkinson („The Honorable Woman”, „The IT Crowd”), Tom Goodman-Hill („Mr. Selfridge”, „The Imitation Game”), Emily Berrington („24: Live Another Day”, „The Inbetweeners 2”), Colin Morgan („Merlin”, „The Fall”), Ivanno Jeremiah („Black Mirror”, „Doctor Who”) si Ruth Bradley („Grabbers”, „Pursuit”). A treia serie are 8 episoade.

La un an de la declansarea constiintei in randurile synth-urilor, populatia oprimata lupta pentru supravietuire intr-o lume care le uraste si se teme de masini. Marea Britanie este divizata, iar oamenii si synth-urile lupta pentru pace, dar orice urma de stabilitate dispare cand in comunitatea synth-urilor incep sa apara probleme. Pe fundalul haosului politic, complexitatile etice ale aparitiei unei noi specii sunt analizate pe mai multe planuri narative. Familia synth formata din Mia (Chan), Niska (Berrington) si Max (Jeremiah) lupta in continuare pentru dreptul la supravietuire, iar Joe (Goodman-Hill), Laura (Parkinson) si copiii lor – Mattie (Lucy Carless), Toby (Theo Stevenson) si Sophie (Pixie Davies) – se chinuie sa se adapteze la urmarile evenimentelor cataclismice din sezonul 2.

Inspirat de premiatul serial SF suedez „Real Humans” (creat de Lars Lundstrom), „Humans” ii are drept producatori executivi pe Vincent, Brackley, Derek Wax, Emma Kingsman-Lloyd (din partea Kudos, in colaborare cu Wild Mercury Productions si Lundstrom) si pe Henrik Widman (din partea Matador Films). Alaturi de Vincent si Brackley, lista de scenaristi ai productiei ii include pe Debbie O’Malley, Namsi Khan, Jonathan Harbottle, Melissa Iqbal si Daisy Coulam. Serialul este produs de Vicki Delow (din partea Kudos, SVT si Matador Films). Al treilea sezon a fost comandat pentru Channel 4 de Beth Willis si Simon Maxwell si pentru AMC de Kristin Jones.

Despre AMC Networks International
AMC Networks International (AMCNI), divizia globala a AMC Networks, ofera productii de entertainment premiate, care ajung la abonatii din peste 140 de tari, din Africa, Asia, Europa si America Latina. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel si AMC, dar si posturi locale populare. Din cadrul AMCNI fac parte AMC Networks International – Europa Centrala, AMC Networks International – America Latina, AMC Networks International – Regiunea iberica, AMC Networks International – Marea Britanie si AMC Networks International – DMC. Pentru mai multe informatii, accesati: www.amcnetworks.com/amcni.