Acasă Blog Posts Cum sa iti adaptezi garderoba la trend-urile de iarna

Cum sa iti adaptezi garderoba la trend-urile de iarna

DISTRIBUIȚI

Vom fi foarte direcţi! Înainte să arunci cu bani şi să îţi cumperi tot ce scrie la reviste că e la modă acum, în colecţia viitoare sau în urmatorul val de ţinute, contruieşte baza. Aşa cum ai face dacă ţi-ai construi o casă. Mai întâi pui fundaţia, nu cumperi tablouri şi decoraţiuni.

Abia după ce ţi-ai format un set de haine care pot fi considerate de bază poţi construi pe lângă ele o garderobă la modă, adaptând ceea ce îţi vine bine şi ţi se potriveşte .

Practic, toate cele de mai sus s-ar traduce într-o simplă ecuaţie: clasic+modern=stilul tău. Şi acum, să îţi explicăm necunoscutele!

Clasic înseamnă haine simple, neutre, care rămân la modă indiferent de sezon. Un costum gri petrol croit în linii simple poate să rămână în dulapul tău ani buni de acum încolo. La fel cum un set de cămăşi, tricouri, pantaloni în culori neutre (bleumarin, gri, kaki, alb, bleu) pot fi mereu asortate cu piese trendy.

Modern înseamnă croieli noi, culorile de sezon, imprimeuri, accesorii. Nu le cumpăra pe toate care apar în magazine. Ai nevoie doar de acelea care se mulează perfect pe ceea ce ai deja la îndemână.

Înainte să începi goana după noutăţi, ia o pauză şi reevaluează-ţi opţiunile. Vrei să îţi cumperi un sacou nou, o cămaşă cu buline sau o jachetă cu ţinte doare pentru că ţi-a plăcut în vitrină sau pentru că ţi se potriveşte? Îţi permiţi o asemenea achiziţie? Ai şi variante mai ieftine? Când cumperi haine poate fi la fel de complicat ca într-o tranzacţie imobiliară. Rişti să faci o investiţie proastă pe care să nu o foloseşti niciodată.

Sfatul nostru este să te concentrezi pe hainele în tendinţe care ar putea rămâne în acea garderobă de bază. Poate fi o reinterpretare a unei piese clasice, cum ar fi geaca din fas sau un sacou cambrat belumarin. Aceste piese au şansa să fie purtate şi anul urmator, în timp ce haina mov atât de la modă acum va rămâne ascunsă pe un umeraş.

Foto: thisandthatstyle.tumblr.com; Inspiratie: www.don-men.com