Acasă The LIFESTYLE AMC a facut publice primele fotografii din sezonul 3 al serialului „Into...

AMC a facut publice primele fotografii din sezonul 3 al serialului „Into the Badlands”

DISTRIBUIȚI

AMC a facut publice primele fotografii din sezonul 3 al serialului "Into the Badlands"

Postul AMC a facut publice primele imagini din urmatorul sezon al serialul productie proprie „Into the Badlands”. A treia serie a povestii despre arte martiale – care se filmeaza momentan la Dublin (Irlanda) – va avea premiera pe AMC in primavara acestui an si va avea 16 episoade. In primele fotografii, apar: protagonistul Daniel Wu („Tomb Raider Inceputul”), care il joaca pe Sunny; Ally Ioannides („Numai tata sa nu fii!”), care o joaca pe Tilda; Emily Beecham („Daphne”, film care i-a adus o nominalizare la British Independent Film Award 2017, la categoria „cea mai buna actrita”), care este The Widow; noii actori din poveste, Lorraine Toussaint („Orange is the New Black”), care este Cressida, si Babou Ceesay („Guerilla”), care il joaca pe Pilgrim.

„Into the Badlands” este o poveste post-apocaliptica impresionanta din punct de vedere vizual, despre supravietuire si putere intr-o societate feudala a viitorului. In SUA, al doilea sezon s-a plasat, ca rating, intre primele 10 seriale de fictiune pe posturile de cablu.

In sezonul 3, Sunny (Wu) traieste izolat de lume, straduindu-se sa aiba grija singur de copilasul sau, Henry, dupa moartea lui Veil. Dar cand cel mic se imbolnaveste in mod misterios, Sunny trebuie sa plece – alaturi de Bajie (Nick Frost) – inapoi in Badlands, regiune destabilizata in urma conflicului dintre The Widow (Beecham) si Baronul Chau (Eleanor Matsuura). Acum, ca nu mai este sprijinita de Tilda (Ioannides) sau Waldo (Stephen Lang), The Widow trebuie sa-si gaseasca aliati noi: Lydia (Orla Brady) si Nathaniel Moon (Sherman Augustus) – fostul regent care si-a pierdut mana din cauza lui Sunny si Bajie, in sezonul 2. Dar cand un lider nomad misterios pe nume Pilgrim (Babou Ceesay) soseste in Badlands, decis sa reinstaureze civilizatia Azra si sa dea nastere unei noi ere a „pacii”, dusmanii de altadata trebuie sa faca front comun, pentru a apara zona.

Pe langa Toussaint si Ceesay, din distributia noului sezon mai fac parte: Sherman Augustus („Westworld”), care este Moon; Ella-Rae Smith („Clique”), care o joaca pe Nix; Lewis Tan („Iron Fist”), cre este Gaius; Dean-Charles Chapman („Urzeala tronurilor”), care este Castor. Pe langa Wu, Beecham si Ioannides, in poveste revin Aramis Knight („Jocul lui Ender”), care este M.K.; Orla Brady („Fringe”), care o joaca pe Lydia; Nick Frost („Lupta cu zombi”), care il joaca pe Bajie.

„Into the Badlands” este o productie AMC Studios, creata de producatorii executivi, showrunner-ii si scenaristii Alfred Gough si Miles Millar. Producatori executivi sunt Stacey Sher, Michael Shamberg (ambii nominalizati la Oscar), David Dobkin, Stephen Fung, Michael Taylor si Daniel Wu.

Despre AMC Studios
AMC Studios este studioul de productie si distributie in-house al AMC Networks Inc., care detine si opereaza posturile AMC, IFC, SundanceTV, WE tv si BBC AMERICA. Primul serial marca AMC Studios a fost „The Walking Dead”, care este serialul cu cel mai mare rating din istoria posturilor de cablu americane si serialul nr. 1 de la TV, in randul persoanelor de 18 – 49 de ani, de sase sezoane incoace. De atunci, AMC Studios a produs pentru AMC seriale originale, aplaudate de critici si laureate cu premii (ca „Fear the Walking Dead”, „TURN: Washington’s Spies”, „Halt and Catch Fire”, „Into the Badlands”, „The Son” si viitoarele productii „The Terror”, „Lodge 49” si „Dietland”), dar si productii de nonfictiune („Robert Kirkman’s Secret History of Comics”, „James Cameron’s Story of Science Fiction” si „Ride with Norman Reedus”). Studioul a mai produs serialele „Rectify” (laureat cu Premiul Peabody) si „Hap and Leonard” si se va ocupa si de proiectele viitoare „Cold Blooded: The Clutter Family Murders” (nonfictiune, pentru SundanceTV) si „Dirk Gently’s Holistic Detective Agency” (serial original, pentru BBC AMERICA).

Despre AMC Networks International
AMC Networks International (AMCNI), divizia globala a AMC Networks, ofera productii de entertainment premiate, care ajung la abonatii din peste 140 de tari, din Africa, Asia, Europa si America Latina. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel si AMC, dar si posturi locale populare. Din cadrul AMCNI fac parte AMC Networks International – Europa Centrala, AMC Networks International – America Latina, AMC Networks International – Regiunea iberica, AMC Networks International – Marea Britanie si AMC Networks International – DMC.

Pentru mai multe informatii, accesati: www.amcnetworks.com/amcni.

Text si foto: PR