Acasă The LIFESTYLE American Independent Film Festival il aduce pe actorul Ethan Hawke la Bucuresti

American Independent Film Festival il aduce pe actorul Ethan Hawke la Bucuresti

DISTRIBUIȚI

American Independent Film Festival il aduce pe actorul Ethan Hawke la Bucuresti

Ethan Hawke este invitatul special al primei editii American Independent Film Festival, care are loc intre 15 si 21 septembrie 2017, la Cinema PRO si Cinemateca Eforie din Constanta. Actorul va dialoga cu publicul din Capitala pe data de 21 septembrie, la Cinema PRO.

American Independent Film Festival isi propune sa prezinte o selectie a celor mai recente productii independente realizate in SUA.

In cadrul acestei editii, cinefilii vor avea ocazia sa vizioneze in premiera in Romania cele mai recente filme din portofoliul actorului: “Maudie”, “Born to Be Blue”, “Boyhood”, “Before Midnight”, “Before the Devil Knows You’re Dead”.

Programul proiectiilor si noutatile despre filmele si evenimentele din festival vor fi actualizate pe acest site si pe pagina de Facebook American Independent Film Festival. (@AmericanIFF)

Pretul unui bilet este 15 RON. Biletele vor putea fi achizitionate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV), sediile Eventim (Bucuresti: Bulevardul I.C.Bratianu 6, incinta Cinema Pro si Cluj: Alexandru Vaida-Voevod 53B – Iulius Mall)  si online pe www.eventim.ro.

Foto: Pinterest.com