Acasă Blog Posts Blugii anului 2015: clasici si usor decolorati

Blugii anului 2015: clasici si usor decolorati

DISTRIBUIȚI

Un upgrade de stil e necesar din când în când. Iar jeanşii de anul ăsta vin cu o faţă nouă numai bună pentru a da un suflu proaspăt ţinutelor: fără culori tari, fără aplicaţii, fără rupturi. Doar clasicele culori şi o notă subtilă stilului wash destroyed.

Jeanşii cu aspect aspru, parcă decoloraţi de la atâta purtat sunt din nou pe val şi vor fi piesa care să dea echilibru numeroaselor imprimeuri fine, cu flori şi carouri mărunte care au invadat sezonul. Asta înseamnă, în primul rând, că poţi să îi speli acum la maşina de spălat fără griji de decolorare pentru că vor arăta exact cum trebuie.

Şi după sezoane întregi în care ne-am lovit de culori din ce în ce mai ţipătoare aşezate pe jeanşi, anul acesta vine  cu o schimbare: poartă jeanşi în culoarea clasică sau în culori neutre. Asa înseamnă că sunt permise tonurile pământii, kaki, nuanţe de albastru şi, în cea mai extravagantă apariţie, jeanşii grena.

Lungimea ideală anul acesta nu mai este, însă, cea clasică. La modă este ca tivul jeanşilor să ajungă exact la nivelul gleznei. Dacă sunt mai lungi, poartă-i cu manşetele îndoite.

Foto: citizencouture.com; Inspiratie: don-men.com