Acasă The LIFESTYLE CALATORIA LUI MORGAN E DERAIATA, IN CEL MAI NOU EPISOD AL...

CALATORIA LUI MORGAN E DERAIATA, IN CEL MAI NOU EPISOD AL SERIALULUI „FEAR THE WALKING DEAD”, DIFUZAT PE 27 AUGUST, LA ORA 22:00

DISTRIBUIȚI
CALATORIA LUI MORGAN E DERAIATA, IN CEL MAI NOU EPISOD AL SERIALULUI „FEAR THE WALKING DEAD”, DIFUZAT PE 27 AUGUST, LA ORA 22:00
Lennie James (Morgan Jones, in „Fear the Walking Dead”)

Un nou episod al serialului original marca AMC „Fear the Walking Dead” este difuzat pe post in seara aceasta, de la ora 22:00. Al unsprezecelea episod al sezonului (intitulat „The Code”) este scris de Andrew Chambliss si Alex Delyle si regizat de Tara Nicole Weyr. In poveste, calatoria lui Morgan este intrerupta de noi cunostinte.

Prima jumatate a sezonului 4 a inceput cu un personaj aflat in fata unui foc de tabara si s-a terminat cu 9 astfel de figuri. Personaje care si-au inceput calatoria singure au ajuns sa cunoasca alte persoane in mod neasteptat, intr-una dintre ultimele situatii in care se asteptau sa fie impreuna: apocalipsa mortilor-vii. In a doua parte a seriei, vor explora ce au devenit acum – pe cont propriu si impreuna – si vor decide cum procedeaza in continuare. Se vor confrunta cu adversari noi: oameni, zombi si natura insasi. Calatoria lor va fi una plina de pericole, dragoste, suferinta, pierdere si, in cele din urma, speranta.

Produs de catre AMC Studios, serialul „Fear the Walking Dead” ii are drept producatori executivi pe Scott M. Gimple, Andrew Chambliss si Ian Goldberg (care sunt showrunneri), dar si Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd si Greg Nicotero. Din distributie fac parte Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace si Jenna Elfman.

Despre AMC Global

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzeaza filme celebre din fiecare gen si decada si productii originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit productiile TV dramatice. AMC este distribuit in intreaga America de Nord, dar si in alte peste 125 de tari din lume. AMC Global este o destinatie de top cand vine vorba despre entertainment si este disponibil in HD si SD, pe toate platformele (TV, online, on demand si pe dispozitive mobile).

Despre AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI), divizia globala a AMC Networks, ofera productii de entertainment premiate, care ajung la abonatii din peste 140 de tari, din Africa, Asia, Europa si America Latina. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel si AMC, dar si posturi locale populare. Din cadrul AMCNI fac parte AMC Networks International – Europa Centrala, AMC Networks International – America Latina, AMC Networks International – Regiunea iberica, AMC Networks International – Marea Britanie si AMC Networks International – DMC. Pentru mai multe informatii, accesati: www.amcnetworks.com/amcni.