Acasă Blog Posts Camasa din denim, o piesa mereu in tendinte

Camasa din denim, o piesa mereu in tendinte

DISTRIBUIȚI

Trendurile vin şi pleacă, dar denimul pare nemuritor. Acest material practic şi versatil intră deja în galeria clasicilor. Este prezent în fiecare sezon, în diverse variante şi culori.

Orice piesa din denim este o alegere care îţi va prinde bine în garderobă, indiferent de sezon. Jeanşii şi gecile au acaparat ani de zile prim-planul, dar anul acesta este obligatoriu să îţi cumperi măcar o cămaşă din acest material.  Nu o vei purta doar la ieşirile cu prietenii. Trendul este atât de relaxat încât o cămaşă din denim poate fi pusă şi în ţinute smart-casual. În funcţie de nuanţă, textură şi model (largă sau slim) cămaşa din denim poate fi pusă în valoare într-o mulţime de combinaţii colorate pentru schimări de look spectaculoase: de la ţinute de toată ziua până la cele business.

Cămaşa din denim este atât de versatilă încât o poţi îmbrăca împreună jeanşi şi ghete de biker, o poţi pune pe sub un sacou din stofă sau un blazer din tweed, pe sub un cardigan,  peste un tricou simplu sau cu pantaloni din stofă.

Prima impresie pe care ţi-o dă denimul este de imagine brută ( rămasă de la originile ei de îmbrăcăminte muncitorească), fără prea mult stil.  În abordarea potrivită o cămaşă din acest material poate trece, însă, testul timpului şi al modei.

Foto: shopmyclothes.tumblr.com; Inspiratie: www.don-men.com