Acasă The WOMEN Carti recomandate pentru femei – sunt numai bune de luat in vacanta!

Carti recomandate pentru femei – sunt numai bune de luat in vacanta!

DISTRIBUIȚI

Carti recomandate pentru femei - sunt numai bune de luat in vacanta!

Se spune ca modul in care iti petreci timpul este foarte important, iar noi suntem convinsi ca cititul este o activitate foarte placuta si foarte relaxanta! Indiferent ca vrei sa citesti atunci cand esti in vacanta sau iti place sa te relaxezi dupa o zi incarcata la birou, noi avem cateva titluri interesante pentru tine.

Aceste carti sunt potrivite pentru dezvoltarea ta profesionala si personala, sunt usor de parcurs si cu siguranta te vor captiva.

Carti recomandate pentru femei

Redescopera compasiunea – Anne Lamott

Redescopera compasiunea – Anne Lamott

Anne Lamott este una dintre vocile feminine importante ale ultimelor decenii din viata culturala americana si este cunoscuta in primul rand pentru lucrarile cu elemente autobiografice, pretexte pentru interogarea marilor teme ale vietii spirituale. Autoarea povesteste in aceasta carte despre o trauma care i-a zdruncinat credinta in oameni si increderea in sine, cat si despre multe alte povesti pline de invataturi. Aceasta carte este o meditatie profunda asupra identitatii noastre ca oameni, asupra rolului iubirii si al compasiunii in vietile noastre, iar noi suntem siguri ca vei parcurge pe nerasuflate pagina cu pagina.

Afaceri cladite sa dureze – Jim Collins, Jerry I. Porras

Afaceri cladite sa dureze – Jim Collins, Jerry I. Porras

„In cartea Excelenta in afaceri vorbeam despre transformarea unor rezultate bune in rezultate de exceptie. Insa aici, in Afaceri cladite sa dureze ne referim la convertirea rezultatelor excelente intr-o companie excelenta durabila.” – Jim Collins

Aceasta carte este una dintre cele mai influente lucrari contemporane, este o carte care a zguduit din temelii lumea managementului si pe care o recomandam cu incredere, in special daca iti plac cartile pentru dezvoltare profesionala.

Mindfulness urban – Gáspár György 

Mindfulness urban - Gáspár György 

Traim intr-o lume agitata si cu totii avem nevoie de un spatiu interior in care sa ne retragem si in care sa ne simtim in siguranta. Ne confruntam zilnic cu foarte multe sentimente, stari si probleme, iar nevoia de refugiu este uneori acuta. Cu totii avem nevoie sa ne recapatam fortele, apoi sa revenim in lumea exterioara pentru a ne trai vietile din plin si pentru a lupta pentru idealurile noastre. Mindfulness urban este scrisa pentru toti cei care au nevoie de un ghid, de un sfat sau de putin curaj pentru a-si imbratisa temerile si durerea si pentru a-si regasi forta interioara.

Cum sa vorbim in public – Dale Carnagie

Cum sa vorbim in public – Dale Carnagie

Dale Carnagie este unul dintre cei mai cunoscuti autori  de lucrari care incurajeaza dezvoltarea si formarea profesionala. In cartea Cum sa vorbim in public descoperim ca nimic nu este gratis si invatam sa devenim buni oratori. Este o carte pe care o recomandam persoanelor care sunt dispuse sa exerseze vorbitul in public, sa isi perfectioneze limbajul si sa aiba mai multa incredere de sine.

Puterea magica a gandului – David J. Schwartz

Puterea magica a gandului – David J. Schwartz

In cazul in care ai foarte multe intrebari legate despre cum reusesc unii in viata, iar altii nu, cartea Puterea magica a gandului este cu siguranta potrivita pentru tine. Cartea este un reper fundamental in literatura motivationala. Autorul a refuzat sa creada ca doar anumiti factori, precum ereditatea sau conditiile sociale, ar fi decisivi pentru o viata implinita financiar, sentimental sau social. Citind aceasta carte, vei avea mai mult curaj sa pui in aplicare ideile enumerate si astfel vei reusi sa iti atingi mai usor scopurile.

Citeste si: Cele mai frumoase citate motivationale. Iti vor schimba perceptia despre viata!

Sursa si foto coperti: curteaveche.ro

Foto principala: Pexels.com