Acasă The WOMEN Ce trebuie sa stii inainte sa te intalnesti cu o femeie Alfa

Ce trebuie sa stii inainte sa te intalnesti cu o femeie Alfa

DISTRIBUIȚI

Ce trebuie sa stii inainte sa te intalnesti cu o femeie Alfa

Foarte multi barbati sunt familiarizati cu termenul de „femeie Alfa” – acea femeie puternica, frumoasa si independenta, care e mereu inconjurata de oameni puternici si frumosi. Femeia Alfa este un fenomen ce a luat nastere in anii ’60, cand se urmarea demontarea tiparelor in ceea ce priveste rolul femeii in societate, astfel incat aceasta sa aiba mai multe drepturi.

Pe masura ce drepturile femeii in societate au inceput sa fie din ce in ce mai recunoscute, femeia Alfa a cunoscut o evolutie fulminanta. Astfel, foarte multe femei si-au dorit sa se incadreze in acest tipar si au vrut sa fie independente financiar si emotional. Femeia Alfa nu se implica in relatii toxice, este foarte calculata si are obiective bine definite in viata.

Ce trebuie sa stii inainte sa te intalnesti cu o femeie Alfa

Succesul ei nu trebuie sa fie un factor negativ in relatie

Daca ai ales sa te intalnesti cu o femeie Alfa, este important sa stii ca succesul ei nu trebuie sa fie un factor negativ in relatie. De regula, femeia Alfa se asociaza cu persoane puternice, ea isi cauta un partener stabil, iubitor si cu putere financiara. Femeia Alfa nu pune accent pe situatia financiara, dar isi doreste un barbat independent, care sa nu depinda de ea. Acest tip de femeie considera ca cele mai bune rezulate sunt cele obtinute in echipa, asa ca ea se dedica complet vietii de cuplu, dar si vietii profesionale. Ea stie ce trebuie sa faca pentru ca cele doua planuri sa nu se suprapuna, asa ca isi doreste intelegere, iubire si comunicare.

Este esential sa o respecti

Daca tu vrei sa fii respectat, este esential sa ii oferi acelasi tratament, daca ai ales sa ai o relatie cu o femeie Alfa. Este important sa-i recunosti locul si rolul atat in societate, cat si in viata de cuplu. Femeia Alfa nu are nevoie de relatii toxice sau de barbati toxici, asa ca este important sa retii acest lucru. Ea este foarte increzatoare in fortele proprii, dar are nevoie de un partener care sa o sustina si care sa o incurajeze la fiecare pas. Influenta si pozitia pe care ea o are in societate nu trebuie sa aiba un efect negativ asupra vietii de cuplu. Ea nu vrea sa fie asociata cu femeile slabe, care se plang la fiecare pas, care sunt emotive sau care au nevoie aproape mereu de sfaturile altor persoane.

Sexualitatea ei este o „arma” puternica

Femeia Alfa are o sexualitate puternica, ea este mult mai deschisa la relatiile ocazionale, stie ce si cat sa ofere in dormitor, asa ca este esential sa-i intelegi sexualitatea si sa o accepti. Femeia Alfa are standarde inalte, dar este foarte relaxata cand vine vorba de sex. Relatia cu ea poate fi foarte frumoasa, din multe puncte de vedere. Indiferent cu ce situatii te confrunti in relatia cu o femeie Alfa, este esential sa-i intelegi sexualitatea si sa discuti deschis despre orice iti doresti sau te deranjeaza.

Fii constient de beneficiile pe care le ai in relatia cu ea

Sa te intalnesti cu o femeie Alfa nu trebuie sa fie o corvoada, dar nici o obligatie. Din contra, trebuie sa fie un motiv de bucurie, pentru ca vei avea posibilitatea sa devii un barbat implinit din punct de vedere sentimental. Daca esti constient de beneficiile pe care le ai in relatia cu ea, vei avea foarte multe motive sa fii increzator si sa te bucuri de momentele pe care le petreceti impreuna. Vei avea o partenera de conversatie, vei avea parte de sex de calitate, vei putea discuta despre orice iti place sau te deranjeaza si nu te vei confrunta cu sentimentul de vinovatie. Femeia Alfa te va face sa te simti iubit, respectat si apreciat.

Iata un alt articol care te-ar putea interesa: De ce primavara este cel mai bun moment sa incepi o relatie!

Sursa: askmen.com; Foto: Pixabay.com