Acasă The LIFESTYLE CEI MAI DIABOLICI CRIMINALI ITI BAT LA USA, IN MARTIE, PE...

CEI MAI DIABOLICI CRIMINALI ITI BAT LA USA, IN MARTIE, PE CBS REALITY

DISTRIBUIȚI

CEI MAI DIABOLICI CRIMINALI ITI BAT LA USA, IN MARTIE, PE CBS REALITY

Din 5 martie pana la finalul lunii, in fiecare seara de luni pana vineri (de la ora 22:00), CBS Reality ti-i aduce in casa pe „Cei mai diabolici criminali” din lume. Intr-o perioada in care fascinatia pentru ucigasii in serie e la ordinea zilei, iar povestile unor nume ca Dennis Rader (ucigasul BTK, prins abia in 2005), Ed Kemper (pasionat de necrofilie) ori Jerry Brudos (celebru datorita fetisului pentru pantofi) au devenit subiect de serial TV („Mindhunter”), CBS Reality a adunat laolalta nume din nefericire sonore, in emisiunea amintita. Si ne serveste o portie zilnica de crime, in fiecare episod.

Acestea se concentreaza pe cate un criminal in serie si ni-l prezinta prin prisma detectivilor care s-au ocupat de caz, jurnalistilor care au urmarit indeaproape totul, in paginile ziarelor, rudelor si uneori supravietuitorilor. In paralel, expertii nostri dezvaluie cum au ajuns acesti oameni pe primele pagini din presa si cum reusesc sa starneasca, in continuare, frica si fascinatie in spatiul public.

In primul sezon (de 20 de episoade), vom afla povestile cutremuratoare ale unor nume ca:

Fred & Rose West. Intre 1967 si 1987, sotii au comis cel putin 12 crime, in Gloucestershire (Marea Britanie), victimele fiind tinere care erau violate, torturate, mutilate, taiate in bucati si apoi ingropate chiar in curtea sau gradina casei lor (poreclita „Casa ororilor”). Au fost prinsi in 1994 si condamnati la inchisoare pe viata (ea e inca dupa gratii, el s-a sinucis in 1995, inainte de proces).
Beverley Allit. In 1991, in 59 de zile, asistenta medicala a omorat 4 copii, a incercat sa omoare alti 3 si a ranit grav alti 6, administrandu-le doze mari de insulina si nu numai. Femeia se afla la un spital psihiatric din anii ’90 incoace.
Jeffrey Dahmer a.k.a. Canibalul din Milwaukee. Intre 1978 si 1991, a violat, omorat si dezmembrat 17 tineri, colectand scheletul unora, consumand carnea altora si practicand si necrofilia. A fost batut pana la moarte de un coleg de inchisoare, in 1994. Dahmer a fost recent subiectul central al peliculei „My Friend Dahmer” (cu Ross Lynch in rol principal), centrata pe adolescenta acestuia.
Michael Ryan. Este autorul masacrului Hungerford (Marea Britanie) – in 1987, a impuscat mortal 16 oameni si a ranit alti 15, folosind un pistol si doua pusti semi-automate (apoi s-a sinucis). In total, avea permis pentru 7 arme. Dupa atacul armat, in tara insulara s-a adoptat o lege care restrange posesia de armament.
Ed Gein a.k.a. Macelarul din Plainfield (Wisconsin). Intre 1947 si 1952, a omorat doua femei si a dezhumat si furat zeci de cadavre recent ingropate. A fost prins si incarcerat intr-un centru psihiatric, in 1957. A murit in 1984, de cancer. Numele lui a inspirat personaje fictive ca Norman Bates (din romanul si filmul „Psycho”), Leatherface („The Texas Chain Saw Massacre”) si Buffalo Bill („Tacerea mieilor”).