Acasă TRAVEL Cele mai frumoase apartamente pe AirBnb din Italia

Cele mai frumoase apartamente pe AirBnb din Italia

DISTRIBUIȚI

Cele mai frumoase apartamente airbnb in Italia

Frumusetea Italiei te va captiva complet, iar daca alegi aceasta tara ca destinatie de vacanta, atunci trebuie sa iti rezervi si un apartament prin AirBnb! Preturile nu depasesc 200 de euro/noapte, insa apartamentele disponibile pentru inchiriat merita sa faci un efort financiar. Acestea au o priveliste superba, iar conditiile de cazare sunt exceptionale.

Pentru a-ti veni in ajutor, iti prezentam cateva apartamente pe care le poti inchiria prin AirBnb pentru o vacanta perfecta in Italia.

Cele mai frumoase apartamente AirBnb in Italia

Trullo Aromatic Green – Ostuni

Trullo Aromatic Green – Ostuni

Ostuni este cunoscut sub numele de orasul alb si este situat in sudul Italiei. Te vei bucura aici de zilele insorite si de peisajul miric, iar pretul apartamentului de inchiriat este de 108 euro pe noapte, un pret foarte bun pentru a petrece o vacanta de poveste. Gasesti mai multe detalii aici.

La Salentina – Peninsula Selento

La Salentina – Peninsula Selento

Daca iubesti marea si soarele, apartamentul La Salentina, situate langa orasul Tricase, este in mod sigur alegerea perfecta pentru tine. Vei avea aici un peisaj impresionant, cu vedere catre Marea Adriatica. Pretul pentru inchiriere este de 120 de euro/noapte.

La Maison Bellevue – Roma

La Maison Bellevue – Roma

Daca iti doresti o vacanta in Roma, atunci trebuie sa inchiriezi un apartament ce are vedere deasupra intregului oras. Diminetile petrecute pe terasa apartamentului te vor relaxa complet! In plus, apartamentul este situate in apropierea unor puncte turistice de interes, cat si in apropierea unor restaurante unde poti manca cele mai bune paste. Pretul pentru inchiriere este de 72 de euro/noapte. Gasesti mai multe detalii aici.

Apartament cu terasa – Naples

Apartament cu terasa – Naples

Acest apartament cu terasa si peisajul mirifc pe care il gasesti in Naples merita sa iti planifici o vacanta in Italia. Spatiul pentru cazare este destul de mare, ceea ce inseamna ca poti organiza o excursie cu prietenii. Apartamentul este situat foarte aproape de centru si de mijloacele publice de transport. Pretul pentru inchiriere este de 129 de euro/noapte.

Casa do Saraceno Siracusa – Catania

Casa do Saraceno Siracusa – Catania

Apartamentul luxos te va trimite cu gandul la filmele de la Hollywood, cu petreceri la piscina si sampanie servita din pahare de cristal. Avand trei dormitoare la dispozitie, te poti caza aici impreuna cu prietenii si sa petreci pana in zori de zi. Pretul pentru inchiriere este de 121 de euro/noapte.

Tu unde ai vrea sa iti petreci vacanta in Italia?

Citeste si: Cum gasesti cele mai ieftine bilete de avion!

Sursa: matadornetwork.com

Foto: Pexels.com si arbnb.com