Acasă The WOMEN Cele mai inspirate cadouri de Mos Nicolae pentru femei

Cele mai inspirate cadouri de Mos Nicolae pentru femei

DISTRIBUIȚI

Cele mai inspirate cadouri de Mos Nicolae pentru femei

Luna decembrie este luna cadourilor, iar ziua de Mos Nicolae deschide oficial sezonul goanei dupa cele mai inspirate si mai frumoase surprize pentru cei dragi.

Foto: Kari Shea

Daca vrei sa-ti impresionezi iubita, sora, mama sau sotia, noi am selectat cateva cadouri care in mod sigur vor fi pe placul oricarei doamne sau domnisoare.

Cadouri de Mos Nicolae 

Buchet de flori

Buchet de flori

Florile sunt o alegere foarte eleganta si inspirata, iar un buchet deosebit va fi cu siguranta un cadou potrivit oricand. Daca nu ai suficient timp la dispozitie pentru a cauta prin marile magazine sau pentru a comanda online un cadou, noi iti recomandam sa ii oferi iubitei, mamei, surorii sau sotiei un buchet de flori, in semn de apreciere, dragoste si respect.

Cutie de bomboane

Cutie de bomboane

O surpriza eleganta si dulce este oricand binevenita, iar o cutie de bomboane va fi cu siguranta pe placul oricarei doamne sau domnisoare. Pentru ca ambalajul este foarte important, alege o cutie in culori festive!

Set elegant de croitorie 

set elegant de croitorie

Orice doamna sau domnisoara va avea nevoie, la un moment dat, sa ajusteze o rochie, sa repare un tiv sau sa isi masoare dimensiunile pentru o tinuta, asa ca un set elegant de croitorie va fi cu siguranta un cadou inedit si foarte inspirat.

Radio vintage

Radio vintage

Un radio vintage este o alegere foarte inspirata pentru o doamna sau domnisoara care prefera un decor aparte in casa. In plus, este un cadou potrivit nu numai pentru Mos Nicolae, ci pentru orice ocazie.

Ceas elegant

ceas elegant

Orice doamna sau domnisoara apreciaza bijuteriile rafinate si elegante, asa ca un ceas auriu este un cadou inedit cu ocazia zilei de Mos Nicolae. Alege un model simplu si sofisticat si cu siguranta nu vei da gres!

Carte motivationala de colorat

Carte motivationala de colorat

Cartile motivationale sunt foarte apreciate in randul doamnelor si domnisoarelor, in special cele de colorat. Persoanele care desfasoara activitati artistice sunt ancorate in prezent si reusesc sa se detaseze de ganduri si griji, asa ca acest cadou va fi cu siguranta unul inspirat.

Jurnal din piele

jurnal din piele

Scrisul este o activitate placuta sau relaxanta, iar un jurnal din piele va fi in mod sigur o alegere eleganta pentru o doamna sau pentru o domnisoara. Recomandarea noastra este sa alegi un jurnal simplu, intr-o culoare calda, cum este cel din imagine, si cu siguranta nu vei da gres.

Parfum elegant

Parfum elegant

Un parfum elegant este in mod sigur un cadou mai pretentios, insa poate fi potrivit pentru Mos Nicolae, mai ales daca este pentru o persoana deosebita din viata ta.

Decoratiuni de Craciun

decoratiuni de Craciun

Daca nu ai un buget foarte mare pentru cadourile de Mos Nicolae, insa vrei sa faci o impresie buna, cateva decoratiuni de Craciun vor fi cu siguranta o alegere foarte inspirata. Din moment ce se apropie cea mai frumoasa zi din an, cand accentul este pus pe decoruri si elemente de iarna, atunci in mod sigur poti sa daruiesti un astfel de cadou.

Citeste si: Lucruri esentiale in recuzita masculina. Ce ar trebui sa aiba orice gentleman

Sursa fotografii: unsplash.com