Acasă The PLACES Commons deschide al doilea hub de coworking in Bucuresti

Commons deschide al doilea hub de coworking in Bucuresti

DISTRIBUIȚI

Commons deschide al doilea hub de coworking in Bucuresti

Piata spatiilor de coworking a devenit un sector dinamic, in crestere, din ce in ce mai atractiv in Romania. Acest lucru se intampla pentru ca antreprenorii romani aflati la inceput, freelancerii si companiile multinationale au nevoie de variante alternative pentru a-si desfasura munca. Constienti de acest fenomen, fondatorii Commons au deschis o noua locatie de coworking si evenimente in zona Romana din Bucuresti. Investitia initiala este de 150.000 de euro, dupa ce anul trecut au inaugurat prima locatie in zona Unirii, in care au investit o suma similara.

Spatiile de coworking sunt un trend care capata amploare in Romania, iar antreprenorii opteaza pentru astfel de birouri nu doar pentru facilitatile si serviciile premium, ci si pentru accesul la o comunitate de oameni de business, din domenii diverse, care sa ii ajute sa isi dezvolte afacerea.

“Membrii comunitatii Commons din Piata Unirii isi desfasoara activitatea in domenii precum avocatura, IT, consultanta, comunicare, marketing etc. sau sunt angajati in multinationale, care ofera astfel de facilitati. Ne asteptam la o structura asemanatoare si la noua locatie unde vom avea si birouri inchise si spatii dedicate, pe langa facilitatea de hot-desking si lounge. Am ales o zona centrala deoarece este foarte important ca toti acestia sa ajunga repede la si de la birou si sa aiba acces rapid la zonele de intalnire cu clientii. Suntem de asemenea foarte atenti la atmosfera placuta de la birou pentru ca aici petrec cea mai mare parte a zilei si stim cu totii cat de important este acest aspect”, a declarat David Canta, co-fondator Commons.

Noul spatiu de pe strada Nicolae Iorga nr. 5 se intinde pe o suprafata de 650 metri patrati, are un design de interior trendy si toate facilitatile unui birou modern: sali de sedinta si de conferinte, camera de training, vestiare, spatii de tip lounge, terasa, bucatarie, internet de mare viteza, printing. In plus, este adaptat nu doar nevoilor profesionale, ci si unei nevoi de confort, relaxare si stare generala de bine.

Commons este o retea dinamica de spatii de coworking. Designul informal si primitor ofera mediul perfect pentru creativitate si excelenta profesionala intr-o comunitate de oameni din domenii diverse.