Acasă The GUIDE Cum sa porti geaca parka in acest sezon. Idei de tinute pentru...

Cum sa porti geaca parka in acest sezon. Idei de tinute pentru gentlemeni!

DISTRIBUIȚI

Cum sa porti geaca parka in acest sezon. Idei de tinute pentru gentlemeni!

Geaca parka este in continuare o piesa statement in garderoba masculina, fiind foarte practica si foarte versatila in acelasi timp. Desi la prima vedere pare o geaca ce poate fi integrata doar in tinutele sport, afla ca geaca parka poate fi integrata cu succes si in tinute smart casual sau business.

O geaca parka poate fi purtata cu usurinta cu o pereche de pantaloni Chinos, un pulover calduros, purtat peste o camasa, daca vrei, si o pereche de ghete sau bocanci. Indiferent ce stil vestimentar ai, geaca parka trebuie sa isi faca loc in garderoba ta de sezon.

Un layering facut corect te ajuta sa iesi din anonimat si sa obtii tinute in ton cu moda, iar o geaca parka poate fi purtata chiar si peste un costum, totul depinde de cromatica si de stil. De exemplu, poti sa porti o geaca parka bleumarin inchis sau neagra la o tinuta business compusa din aceeasi gama cromatica, intrucat efectul vizual va fi unul placut.

In cazul in care esti lipsit de inspiratie si nu stii cum sa porti geaca parka in acest sezon, noi iti venim in ajutor si iti prezentam cateva idei de tinute!

Geaca parka iti permite sa te joci foarte mult cu stilul si sa treci de la urban la clasic foarte usor. Tinutele mai elegante pot fi si ele completate de o geaca parka. Mai mult decat atat, o geaca neagra este perfecta pentru o tinuta „All Black”, asa ca ai foarte multe motive sa iti completezi garderoba cu acest model de geaca.

Cum sa porti geaca parka in acest sezon

geaca parka bej inchis

tinuta geaca parka 1

tinuta geaca parka

geaca parka

tinuta geaca parka barbati

geaca parka barbatigeaca parka barbati stiltinuta smart casual geaca parkatinuta business geaca parka

Citeste si: Noutati de sezon in garderoba masculina. Ce piese vestimentare trebuie sa porti

Foto: Pinterest.com si don-men.com