Acasă The LIFESTYLE DIN 2 SEPTEMBRIE, AMC PUNE LUPA PE CETATEA FILMULUI, IN ...

DIN 2 SEPTEMBRIE, AMC PUNE LUPA PE CETATEA FILMULUI, IN NOUA EMISIUNE „HELLO HOLLYWOOD”

DISTRIBUIȚI

DIN 2 SEPTEMBRIE, AMC PUNE LUPA PE CETATEA FILMULUI, IN NOUA EMISIUNE „HELLO HOLLYWOOD”

Postul AMC incepe luna septembrie cu o premiera: noua emisiune „Hello Hollywood”, in care patrundem in culisele Cetatii Filmului.

De la interviuri cu cele mai mari vedete ale marelui si micului ecran, la stiri despre festivaluri, filme si seriale (mai ales productiile originale AMC), „Hello Hollywood” le are pe toate!
Gazda formatului este Anikó Návai, jurnalista de origine maghiara, care locuieste de 20 de ani la Los Angeles, este membra a Asociatiei Presei Straine de la Hollywood (organizatia care acorda anual Globurile de Aur) si stie tot ce misca in Cetatea Filmului american. Noua emisiune saptamanala axata pe cele mai noi productii cinematografice si universul starurilor hollywoodiene va avea premiera pe 2 septembrie, la ora 14:00, si va fi difuzata in fiecare duminica, la aceeasi ora.

In primul episod, „Hello Hollywood” va include un interviu exclusiv cu actrita Kim Dickens, care a parasit serialul AMC „Fear the Walking Dead” in prima jumatate a sezonului 4. A doua parte a seriei este difuzata acum pe AMC in fiecare luni, de la ora 22:00.

„E atat de trist. A fost incredibil sa o joc pe Madison. Simt ca intreaga mea cariera m-a condus spre acest rol. A fost o onoare”, declara Dickens post-eveniment, in emisiunea „The Talking Dead”. Printre celelalte vedete pe care le vom vedea pe micul ecran, in primele episoade ale emisiunii „Hello Hollywood”, se numara: actritele din „Ocean’s 8: Jaf cu clasa” (2018), Dwayne Johnson, Tom Cruise, Cher, Colin Firth, Tom Hanks si Blake Lively.

Despre AMC Networks International
AMC Networks International (AMCNI), divizia globala a AMC Networks, ofera productii de entertainment premiate, care ajung la abonatii din peste 140 de tari, din Africa, Asia, Europa si America Latina. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel si AMC, dar si posturi populare locale. Pentru mai multe informatii, accesati: www.amcnetworks.com/amcni.