Acasă The LIFESTYLE DIN 30 OCTOMBRIE, AMC HD VA FI DISPONIBIL IN GRILA UPC

DIN 30 OCTOMBRIE, AMC HD VA FI DISPONIBIL IN GRILA UPC

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presa

DIN 30 OCTOMBRIE, AMC HD VA FI DISPONIBIL IN GRILA UPC
PREACHER – SEASON 3 – GALLERY – Joseph Gilgun, Ruth Negga, Dominic Cooper

Incepand din 30 octombrie 2018, programul postului AMC va fi introdus la calitate HD in grila UPC Romania. AMC HD se va regasi pe pozitia 117 in grila si va fi disponibil tuturor clientilor de televiziune digitala UPC. Una dintre cele mai populare si premiate marci din istoria televiziunii, AMC a debutat in Romania pe 5 noiembrie 2014. Un an mai tarziu (6 decembrie 2015), programul postului AMC era disponibil HD in toata Romania. Din august 2016, postul de televiziune are feed dedicat si difuzeaza continut unic pentru tara noastra, cu subtitrare in limba romana.

Anul acesta, pe AMC vedem 9 seriale in premiera, majoritatea productii proprii (marca AMC Studios), apreciate de critici si de fani: „Fear the Walking Dead”, „The Terror”, „Into the Badlands”, „Humans”, „Better Call Saul” si „Stan Against Evil” (care va fi difuzat intr-un maraton de Halloween, pe 30 si 31 octombrie). O alta productie originala proprie este si seria „Visionaries”, care include momentan documentarele „Istoria secreta a benzilor desenate” (dat in primavara pe post, axat pe oamenii, povestile si evenimentele care au transformat lumea benzilor desenate) si „James Cameron: Povestea stiintifico-fantasticului” (gazduit de celebrul regizor care a stat in spatele atator filme SF de succes si difuzata in vara aceasta).

Pentru 2019, AMC pregateste sezonul 2 din serialul-antologie „The Terror”, care se va axa pe un spirit amenintator, care bantuie o comunitate japonezo-americana in Al Doilea Razboi Mondial, povestea penduland intre California de Sud si Pacific. In plus, AMC a prelungit si serialele productie proprie „Fear the Walking Dead” si „Better Call Saul” cu un nou sezon, al cincilea.

In plus, UPC va adauga in grila din aceeasi data si postul TV Paprika HU (in pachetul Panonia, pe pozitia 763), care difuzeaza aceleasi emisiuni de succes ca feed-ul romanesc.

Despre AMC
Postul AMC gazduieste unele dintre cele mai populare si apreciate productii de televiziune. AMC a fost primul program de cablu de baza care a castigat un Premiu Emmy la categoria „cel mai bun serial dramatic” (Mad Men, 2008), serial care apoi a ridicat acelasi trofeu 4 ani la rand (inainte sa predea stafeta serialului Breaking Bad, in 2013 si 2014). Productia AMC The Walking Dead este serialul cu cel mai mare rating din istoria posturilor americane de cablu si productia nr. 1 de pe micul ecran in randul adultilor de 18 – 49 de ani, in ultimii cinci ani. Printre serialele dramatice marca AMC ale momentului se numara Better Call Saul, Fear the Walking Dead, Into the Badlands, Humans, Preacher, The Son, Dietland, The Terror, Lodge 49 si McMafia. AMC mai are in palmares si emisiuni originale ca Talking Dead, Talking with Chris Hardwick, Comic Book Men si Ride with Norman Reedus. AMC este proprietatea AMC Networks Inc., alaturi de posturile IFC, SundanceTV, BBC America si WE tv. AMC este disponibil pe toate platformele: televiziune, online, on demand si mobile.

Despre UPC Romania
UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, este lider in domeniul inovatiei in tehnologie. Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), Internet in banda larga si telefonie. Serviciile digitale oferite de UPC Romania ii conecteaza pe cei 978.400 de clienti la universul digital si le ofera experiente uimitoare. Premierele UPC pe piata din Romania includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare viteza. Serviciile UPC au devenit in 2014 disponibile si in afara casei, prin lansarile UPC Wi-Free si Horizon Go. UPC Romania ofera in toata aria de acoperire viteze superioare de 500 Mbps, cea mai buna experienta Wi-Fi cu modemul Connect Box si platforma video de ultima generatie Horizon.