Acasă Blog Posts Editura Librex lanseaza cartea Nestemata pierduta, scrisa de Raluca Butnariu

Editura Librex lanseaza cartea Nestemata pierduta, scrisa de Raluca Butnariu

DISTRIBUIȚI

Editura Librex anunta aparitia unui historical romance plin de pasiune, “Nestemata pierduta” scris de Raluca Butnariu, autoare ce a reusit sa zugraveasca, in cele 14 romane publicate, universuri de care zeci de mii de cititori s-au indragostit. Printre romanele de dragoste scrise de Raluca Butnariu se numara: Trandafirul scotian, Cand dragostea ucide, Privilegii, Deziluzii, Umbra Noptii, Regasire, Vapaia Soarelui si Fara regrete.

Nestemata pierduta este o poveste plina de senzualitate si pasiune, intr-o epoca a gloriei, a elegantei si a onoarei. O poveste tulburatoare despre alegeri dureroase, sacrificiu, loialitate, prietenie si incredere.

„Theo o privi lung. Cristoase, avea niste ochi absolut superbi: mari, limpezi, de un albastru-liliachiu, tiviti cu gene scurte, curbate la varfuri. Ochi de nimfa, gandi el. Ochi care puteau inghiti un barbat de viu, prinzandu-l intr-un labirint de dorinte si vise tulburatoare, in care acesta ar fi ratacit buimac la nesfarsit.” – Nestemata Pierduta

Pe data de 4 iunie, ora 15:00, fanii Ralucai Butnariu sunt invitati la lansarea oficiala a cartii Nestemata pierduta, la hotel Pullman, World Trade Center, Bucuresti. Toti cititorii vor fi asteptati cu surprize si o tombola prin care vor putea castiga cartea cu autograf si alte cadouri pentru cativa norocosi.

Unele carti nu se citesc, ci se traiesc! Atunci cand autorul iti deschide poarta catre o lume cu propria-i penita, nu iti ramane decat sa intri si sa-i savurezi taramul la maxim. Nestemata pierduta este cireasa de pe tortul format din cartile Ralucai Butnariu. Doamne cat a inflorit aceasta autoare! De la un roman la altul, i-am putut urmari evolutia spectaculoasa, savurand mereu felul cum indrazneala si curajul ei de a se avanta in miezul imaginatiei ei, lua amploare. In primul rand Nestemata pierduta reprezinta un cumul de evenimente succesoare romanelor anterioare. Bucuria mea a fost enorma atunci cand m-am reintalnit cu persoajele dragi mie, cum ar fi Braxthon, Rosalind, Anne, Nicholas si multi altii. Actiunea continua in stransa legatura cu Umbra Noptii si Trandafirul scotian si prelungeste deznodamantul nestematelor, conturand in acelasi timp, o noua poveste de dragoste intr-o atmosfera plina de suspans.” – Diana Mindrila, Booknation.

Pe data de 5 iunie, Raluca Butnariu le da intalnire brasovenilor, incepand cu ora 16:00 la Biblioteca Judeteana George Baritiu Brasov, Centrul de Excelenta pentru Copii si Tineret, Str. Iuliu Maniu, Nr. 6.

Cartea Nestemata pierduta, de Raluca Butnariu, un historical romance plin de pasiune, este disponibila la un pret special, cu transport gratuit, pe librarie online Librex.ro.