Acasă TRAVEL Esti fan Game of Thrones? Iata 5 destinatii de vacanta perfecte pentru...

Esti fan Game of Thrones? Iata 5 destinatii de vacanta perfecte pentru tine!

DISTRIBUIȚI

Esti fan Games of Thrones? Iata 5 destinatii de vacanta perfecte pentru tine!

Fanii serialului Game of Thrones sunt in primul rand impresionati de locatiile in care au avut loc filmarile, pentru ca echipa de filmare s-a plimbat in foarte multe locuri frumoase, parca desprinse din realitate.

Daca si tu esti fan Game of Thrones, cu siguranta iti vei dori sa ajungi intr-una din destinatiile ce au servit drept platou de filmare pentru mult vizionatul serial.

5 destinatii de vacanta pentru fanii Game of Thrones

Spania, Andaluzia

Spania, Andaluzia

Andaluzia este locul unde istoria a vrut sa isi lase amprenta si sa lase in urma ei strazi si arhitecturi demne de admirat. Daca ajungi aici, cu siguranta iti vei dori sa vizitezi Castelul Alcazar din Sevilla, un loc unde se poate observa influenta curata a dominatiei islamice asupra acestui colt de tara.

Irlanda de Nord

Irlanda de Nord

In Irlanda de Nord au avut loc filmarile pentru o scena din sezonul doi, cand Arya incerca sa scape din Debarcaderul Regelui. Este vorba de drumul imbratisat de crengi de fagi, un drum absolut impresionant. Acesta este cunoscut in nordul Irlanderi sub numele de The Dark Hedges. Tot in Irlanda de Nord te poti plimba printre zidurile Castelului Ward, cunoscut in serial drept Castelul Winterfall.

Mdina, Malta

Mdina, Malta

Mdina este prima capitala a tarii si este una dintre locatiile unde au avut loc filmarile pentru Game of Thrones. Daca vrei sa mergi pe urmele personajelor din serial, poti sa iei un autobuz din capitala Valletta si sa mergi in Mdina, unde vei putea admira un labirint de strazi aurii.

Meteora, Grecia

Meteora, Grecia

Valea lui Arryn din serialul Game of Thrones nu este altceva decat Meteora din Grecia. Aici au fost ridicate in secolul 14 o serie de manastiri de cativa calugari care nu aveau echipament sofisticat. O calatorie la Meteora te va ajuta sa te detasezi de stresul urban si sa te bucuri de linistea pe care ti-o ofera acest minunat loc.

Islanda

Islanda

Un alt loc in care au avut loc filmarile pentru Game of Thrones a fost Islanda, tara care adaposteste cel mai intins ghetar din Europa, dar si o pestera cu izvor de apa calda, unde temperaturile, in ciuda gerului de afara, ajung la 50 de grade Celsius.

Foto: Pinterest.com