Acasă The PLACES Fiesta cu mariachi de Ziua Nationala a Mexicului

Fiesta cu mariachi de Ziua Nationala a Mexicului

DISTRIBUIȚI

Fiesta cu mariachi de Ziua Nationala a Mexicului

Fiesta cu mariachi si preparate culinare autentice, o simfonie de gusturi si arome, de Ziua Nationala a Mexicului. Taqueria EL Torito si Ambasada Statelor Unite Mexicane va invita vineri, 15 septembrie, incepand cu ora 19:00, sa petreceti cu taco mexican si tequila din partea casei. Invitatul special al evenimentului este Excelenta Sa Jose Arturo Trejo Nava, Ambasadorul Statelor Unite Mexicane in Romania. Mexicanii stiu ca in viata este important sa te bucuri si sa traiesti intens fiecare moment.

Preparatele autentice vor fi realizate de talentatul bucatar Julio Cesar Rivera, originar din Mexic, care, pana anul trecut, a pregatit preparate pentru o taquerie din Cancun. Acesta isi va surprinde invitatii cu doua sesiuni de live cooking, prin care le va dezvalui invitatilor cateva secrete din bucataria mexicana.

Imbracati in poncho si sombrero, membrii trupei Mariachi International Jalisco, veniti special din Mexic pentru acest eveniment, vor incanta invitatii cu acorduri si ritmuri latino.

Taqueria El Torito, de pe Strada Apolodor nr. 3, este a doua locatie a lantului de restaurante El Torito si va fi inaugurata cu prilejul acestui eveniment. Este un restaurant mexican inconfundabil, cu linii si elemente de design in stil mexican.

Decorul, ritmurile incitante ale muzicii mexicane si aroma devastatoare de mancare mexicana, sunt impulsurile unei aventuri gastronomice de neuitat, care ofera o experienta unica.

Statele Unite ale Mexicului sunt situate in America de Nord si sunt marginite de Statele Unite, la nord, si Belize si Guatemala, la sud. Este cea mai nordica tara din America Latina si cea mai populata tara vorbitoare de spaniola din lume.

Mexicul este o tara a contrastelor, unde se regasesc locuri istorice cu temple si ruine arheologice deosebite, cladiri vechi, biserici si manastiri, parcuri si palate, monumente grandioase, precum si numeroase atractii contemporane: petreceri pe plaja, cluburi de dans, teatre, cladiri moderne, magazine.

Va asteptam!

RSVP:
Oana Ivan, co-founder PiArt Vision, tel. 0753.526.215, e-mail: oana.ivan@piartvision.com
Madalina Barbarasa, co-founder PiArtVision, tel. 0755.778.405,
e-mail: madalina.barbarasa@piartvision.com
Calin Hera, co-founder PiArt Vision, tel. 0729.729.586, e-mail: calin.hera@piartvision.com

Text si foto: PR