Acasă FASHION FOTO: Un barbat in varsta de 104 ani dovedeste ca moda nu...

FOTO: Un barbat in varsta de 104 ani dovedeste ca moda nu are limite

DISTRIBUIȚI

FOTO: Un barbat in varsta de 104 ani dovedeste ca moda nu are limite

Moda se poate schimba in orice moment, dar unele stiluri sunt pur si simplu atemporale. Se spune ca totul tine de modul in care alegi sa combini si sa asortezi articolele vestimentare, iar Gunther Krabbenhoft este dovada cea mai buna ca stilul nu tine cont de varsta.

Pentru Gunther, moda este terenul lui de joaca, el alege si combina cu usurinta texturi, culori si stiluri diferite, astfel incat obtine tinute demne de admirat. Desi se afla la o varsta inaintata, 104 ani mai exact, barbatul a devenit rapid un adevarat icon in orasul in care traieste, Berlin.

Moda nu cunoaste varsta, lucru dovedit de Gunther Krabbenhoft

Gunther Krabbenhoft 1

Gunther Krabbenhoft 2

Gunther Krabbenhoft 3

Gunther Krabbenhoft 4

Acesta a fost surprins intr-o statie de autobuz, iar stilul sau este cu siguranta un exemplu pentru multi barbati mai tineri decat el.

“Consider ca am un stil cat se poate de normal”, a declarat Gunther pentru o publicatie straina. “Intotdeauna m-am imbracat asa. Cand merg la serviciu, cand ma plimb prin oras sau cand merg oriunde altundeva. Imi place sa ma privesc si sa fiu multumit de mine, este vorba de ceea ce simt in sufletul meu, despre ceea ce ma face fericit”, a adaugat barbatul in varsta de 104 ani.

In cazul in care iti place stilul lui si vrei sa il urmaresti, Gunther are un cont de Facebook, unde apare in diferite ipostaze din viata sa. Moda si internetul nu sunt lucruri straine pentru el, iar Gunther a dovedit ca varsta nu trebuie sa fie niciodata un impediment, indiferent ce vrei sa faci in viata.

Foto: Facebook