Acasă TRAVEL Idei pentru concediu: 3 destinatii pentru cei dornici de aventura

Idei pentru concediu: 3 destinatii pentru cei dornici de aventura

DISTRIBUIȚI

Destinatii de weekend. Unde sa mergi in timpul liber

O escapada de cateva zile poate fi oaza ta de relaxare dupa o saptamana incarcata, motiv pentru care ne-am gandit sa iti recomandam trei locuri pe care trebuie sa le vizitezi, mai ales daca esti dornic de aventura! 

Fie ca este vorba de sporturi extreme sau plimbari pe trasee interesante, exista foarte multe locuri perfecte pentru planurile tale de vacanta! Si pentru ca un iubitor de aventura este dispus sa calatoareasca oriunde, iti recomandam trei destinatii in Europa.

3 destinatii pentru cei dornici de aventura

Tarifa, Spania

Tarifa, Spania

Daca esti pasionat de sporturi extreme vara, Tarifa este destinatia de vacanta perfecta pentru tine! Orasul este cunoscut pentru vanturile puternice care bat aici, motiv pentru care anual ajung aici foarte multi pasionati de windsurfing si kitesurfing. In apropiere de plaja se afla si cateva zone stancoase, acestea fiind perfecte pentru escaladari si drumetii, ceea ce inseamna ca o vacanta in Tarifa va fi in mod sigur o alegere foarte buna.

Madeira

Madeira

Arhipelagul Madeira apartine Portugaliei si este una dintre cele mai cautate destinatii din Europa pentru drumetii. Aici, vei putea sa te plimbi de-a lungul crestelor si prin vaile vulcanice, iar peisajele sunt cu adevarat coplesitoare. Daca nu ai ajuns pana acum in Madeira, iti recomandam sa o treci pe lista cu destinatii de vacanta.

Insulele Canare

Insulele Canare

Daca cei mai multi turisti alegeau Insulele Canare pentru plajele intinse si insorite, in ultimii ani acestea au devenit atractive si pentru cei care si doresc o vacanta cu adrenalina. Orice persoana dornica de aventura se poate bucura de traseele turistice din zonele desertice sau in apropierea vulcanilor, sporturi pe apa si multe alte activitati.

Tu ce locuri ai vrea sa vizitezi?

Citeste si: Cele mai periculoase patru trasee pentru drumetii din lume

Foto: Pexels.com si Pinterest.com