Acasă Blog Posts In culoarea focului. Cum porti o pereche de jeans rosii

In culoarea focului. Cum porti o pereche de jeans rosii

DISTRIBUIȚI

Primăvara va veni cu mai multe culori pentru blugii masculini decât curcubeul. Roșul e una dintre ele și oricât ar părea de provocatoare, o pereche de jeans roșii poate arăta stilat dacă știi să o porți în combinațiile potrivite.

Ca să nu arăți ca desprins din revistele de scandal, pune roșul aprins al pantalonilor lângă culori complementare. Adică, nuanțe de albastru, de preferat bleumarin. Și negrul, griul și albul merg la fel de bine. Dacă ai reușit să potrivești cămașa, poți trece la următorul nivel: pantofii. Ei pot dicta tonul ținutei. O pereche de pantofi sport sau converși pot defini o ținută casual, în timp ce o pereche de mocasini te pot trimite la o seară în club, iar o pereche de ghete cu șiret merg pentru o ținută de oraș.

Orice ar fi, nu îmbrăca blugii colorați la job (doar dacă nu ai cumva un job de liber profesionit desfășurat la laptopul de la tine din sufragerie) și nu încerca culori atât de puternice nici la nunta celui mai bun prieten, dacă nu vrei să fii atracția petrecerii.

Foto: costinm.com; Inspiratie: don-men.com