Acasă The LIFESTYLE IN LUNA OCTOMBRIE, DESCOPERI OFERTA DE POVESTI AMC, PE FILMCAFE

IN LUNA OCTOMBRIE, DESCOPERI OFERTA DE POVESTI AMC, PE FILMCAFE

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presa
IN LUNA OCTOMBRIE, DESCOPERI OFERTA DE POVESTI AMC, PE FILMCAFE

In luna octombrie, postul de televiziune Filmcafe isi trimite telespectatorii in culisele AMC, difuzand in fiecare seara, de la ora 20:00 si 22:00, aceleasi pelicule si seriale de pe AMC, unele dintre ele, in premiera pe Filmcafe.

In perioada 15 – 28 octombrie, cele doua posturi care fac parte din portofoliul AMC Networks International promit un amalgam de serii de succes, filme de actiune si SF-uri de impact, dar si seriale productie proprie AMC, difuzate simultan pe ambele canale TV.

Ce vad privitorii in a doua luna a toamnei, pe Filmcafe si AMC? Printre cele 14 pelicule difuzate in fiecare seara, de la ora 20:00, se numara pelicule din francizele „Harry Potter” (20 si 27 octombrie), „Matrix” (19 si 26 octombrie) si „Austin Powers” (17 si 24 octombrie). In plus, cele doua posturi de televiziune vor da, in acelasi timp: „Ruptura” (cu Ryan Gosling si Anthony Hopkins, pe 15 octombrie), „Poseidon” (cu Kurt Russell, pe 16 octombrie), „Cursa din Hazzard” (cu Seann William Scott si Burt Reynolds, pe 18 octombrie), „Dosarele X: Vreau sa cred” (cu David Duchovny si Gillian Anderson, pe 21 octombrie), „Regii desertului” (cu George Clooney si Mark Wahlberg, pe 22 octombrie), „Alerta” (cu Dustin Hoffman, Rene Russo si Morgan Freeman, pe 23 octombrie), „Masca” (cu Jim Carrey, pe 25 octombrie) si „Superman revine” (cu Brandon Routh si Kevin Spacey, pe 28 octombrie).

In plus, de la ora 22:00, fanii serialelor au ocazia sa descopere luna aceasta, pe Filmcafe, cateva dintre productiile proprii marca AMC: „Humans” (sezonul 3, pe 15 si 22 octombrie) si „Better Call Saul” (sezonul 4, pe 18 si 25 octombrie). Ambele productii au avut recent premiera pe AMC (8 octombrie, respectiv 27 septembrie).