Acasă The LIFESTYLE IN NOIEMBRIE, CBS REALITY ARE IN GRILA 3 FORMATE IN PREMIERA

IN NOIEMBRIE, CBS REALITY ARE IN GRILA 3 FORMATE IN PREMIERA

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presa 

IN NOIEMBRIE, CBS REALITY ARE IN GRILA 3 FORMATE IN PREMIERA

Inceputul lunii noiembrie aduce pe CBS Reality prima noutate a lunii: sezonul 3 din „Crime care au socat Australia” (productie 2018).

In plus, in a doua parte a lunii, telespectatorii amatori de povesti interesante, socante si inspirate de realitate, care inspira, motiveaza, socheaza si provoaca deopotriva, vor primi o noua portie din „Vecini de cosmar” (sezonul 6, productie 2017). Apoi, din 29 noiembrie, intram in lumea cunoscutilor vanatori de recompense Dog si Beth Chapman, in noul lor reality-show („Dog&Beth: La vanatoare de recompense”), difuzat in premiera romaneasca de CBS Reality.

Descoperiti mai multe informatii despre fiecare dintre noutatile lunii noiembrie, mai jos:

„Crime care au socat Australia” (premiera), sezonul 3, din 3 noiembrie, sambata si duminica, de la ora 22:00. Documentarul analizeaza cele mai mari crime care au afectat continentul titular, vazute prin ochii oamenilor pozitionati fix in inima tragediei. Printre cazurile povestite in a treia serie se numara: crimele din Snowtown (1992 – 1999, 11 victime; soldate cu unul dintre cele mai lungi si mai celebre procese din istoria legala a Australiei), rapirea si uciderea elevelor din Bega (1997, doua fete de 14 si 16 ani, care au fost abuzate sexual) si masacrul din Str. Queen (1987, 9 morti si 5 raniti, dupa un atac armat intr-un oficiu postal). Acest sezon va fi dat in reluare de luni pana vineri, de la ora 22:50, din 26 noiembrie incolo.
„Vecini de cosmar” (premiera), sezonul 6, din 19 noiembrie, de luni pana vineri, de la orele 14:05 si 21:10. Chiar si cele mai prietenoase comunitati se pot transforma in zone de razboi, atunci cand vecinii sunt la cutite. De la muzica la volum maxim, la cainii care latra si la toate locurile de parcare ocupate abuziv, descoperiti ce transforma prietenii in dusmani. Fiecare episod poate fi vazut si in reluare, in weekend,de la orele 09:30 si 20:20, din 25 noiembrie.
„Dog&Beth: La vanatoare de recompense” (premiera), sezonul 1, din 29 noiembrie, de luni pana vineri, de la orele 14:05 si 21:10. Lansata in 2013 si incheiata doi ani mai tarziu, seria este un spin-off al reality-show-ului „Dog, vanatorul de recompense”, difuzat deja de CBS Reality, care a avut 8 sezoane (2004 – 2012). Acum Dog Chapman, alaturi de sotia lui (Beth), baiatul (Leland) si nepotul lor (Dakota), lasa in urma sediul din Hawaii pentru a porni pe urmele unor noi infractori periculosi din Statele Unite. In fiecare saptamana, familia Chapman colaboreaza cu ofiterii de politie din diverse orase americane (de la Clovis si Las Vega, pana la Albuquerque si Jackson) si isi folosesc cu succes experienta. Noul documentar poate fi urmarit in reluare, in weekend, de la orele 12:50 si 20:20, din 25 noiembrie.