Acasă The LIFESTYLE IN OCTOMBRIE, LA AMC VIN „FILME EMBLEMATICE PE BANDA RULANTA”

IN OCTOMBRIE, LA AMC VIN „FILME EMBLEMATICE PE BANDA RULANTA”

DISTRIBUIȚI

IN OCTOMBRIE, LA AMC VIN „FILME EMBLEMATICE PE BANDA RULANTA”

In luna octombrie, postul de televiziune AMC isi promoveaza oferta de filme, in cadrul unei campanii de imagine centrate pe productiile de actiune din grila proprie.

Reunite sub sloganul „Filme emblematice pe banda rulanta”, productiile promovate de AMC in aceasta luna sunt axate pe trei nume cu greutate din Cetatea Filmului hollywoodian – Dwayne Johnson, George Clooney si Will Smith. Toti trei s-au aflat, in ultimii ani, in top 10 cei mai bine platiti actori de la Hollywood, iar primii doi au condus clasamentul in 2016, respectiv 2018. Si evident se numara si printre cei mai aratosi!

Pe tot parcursul lunii octombrie, telespectatorii ii vor putea urmari pe cei trei, pe AMC, intr-o serie de sapte filme:

Dwayne Johnson – „Agentii de rezerva” (11 octombrie, de la ora 20:10) si „Faster: Iute ca glontul” (21 octombrie, de la ora 22:00)
George Clooney – „Furtuna perfecta” (7 octombrie, de la ora 19:50) si „Regii desertului” (22 octombrie, de la ora 20:00)
Will Smith – „Wild Wild West – Mare nebunie in Vest” (13 octombrie, de la ora 20:10), „Baieti rai 2” (28 octombrie, de la ora 22:45) si „Eu, robotul” (29 octombrie, de la ora 20:05)

In paralel, in perioada 15 – 28 octombrie, biblioteca de filme si seriale originale marca AMC va fi promovata de postul Filmcafe. Acesta din urma isi trimite telespectatorii in culisele AMC, difuzand in fiecare seara, de la ora 20:00 si 22:00, aceleasi pelicule si seriale de pe AMC – unele dintre ele, in premiera pe Filmcafe.

Printre titlurile difuzate de cele doua posturi se numara pelicule din francizele „Harry Potter” (20 si 27 octombrie) si „Matrix” (19 si 26 octombrie), „Ruptura” (15 octombrie), „Superman revine” (28 octombrie) si episoade din „Humans” (sezonul 3, 15 si 22 octombrie) si „Better Call Saul” (sezonul 4, 18 si 25 octombrie).

Despre AMC Global
AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzeaza filme celebre din fiecare gen si decada si productii originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit productiile TV dramatice. AMC este distribuit in intreaga America de Nord, dar si in alte peste 125 de tari din lume. AMC Global este o destinatie de top cand vine vorba despre entertainment si este disponibil in HD si SD, pe toate platformele (TV, online, on demand si pe dispozitive mobile).

Despre AMC Networks International
AMC Networks International (AMCNI), divizia globala a AMC Networks, ofera productii de entertainment premiate, care ajung la abonatii din peste 140 de tari, din Africa, Asia, Europa si America Latina. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel si AMC, dar si posturi locale populare. Din cadrul AMCNI fac parte AMC Networks International – Europa Centrala, AMC Networks International – America Latina, AMC Networks International – Regiunea iberica, AMC Networks International – Marea Britanie si AMC Networks International – DMC. Pentru mai multe informatii, accesati: www.amcnetworks.com/amcni.