Acasă INTERVIEWS Interviu despre atitudine si stil vestimentar cu Adrian Cuculis (avocat): „Imaginea face...

Interviu despre atitudine si stil vestimentar cu Adrian Cuculis (avocat): „Imaginea face parte din ceea ce reprezinta un avocat”

DISTRIBUIȚI

interviu Adrian Cuculis

Adrian Calin Cuculis este unul dintre cei mai buni avocati la momentul actual, serviciile sale fiind prompte si de calitate. Adrian Cuculis ofera indrumari juridice pe pagina sa de Facebook, dar ofera constant informatii relevante si prin intermediul platformei online www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice. Lucreaza la biroul de avocatura Cuculis si Asociatii si considera ca fiecare client este important. Interesele financiare ale sale, dar si ale avocatilor colaboratori sunt pe locul doi, iar interesele clientilor sunt pe primul loc. Imaginea este foarte importanta pentru Adrian Calin Cuculis, iar el stie sa acorde importanta fiecarui caz in parte, asigurandu-se ca totul este clar, de la inceput pana la sfarsit.

Nimeni nu este mai presus de lege, spune un principiu al echitatii, egalitatii si moralitatii. Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii s-a remarcat prin promptitudinea prin care a raspuns intodeauna nevoilor zilnice ale justitiabililor cu raspunsuri ferme de cel mai inalt grad profesional si cu dedicatie si pasiune, astfel desavarsind arta Dreptului. A face avocatura nu inseamna sa stai la un birou, asa cum probabil marea majoritatea ar putea sa descrie munca de avocat. A fi un avocat inseamna sa te pui in situatia clientului, sa ii intelegi problema ca si cum ar fi a ta, sa mergi in fata justitiei si sa pui problema in modul cel mai favorabil si just pentru clientul tau. Inseamna sa analizezi toate componentele unui dosar si sa-i faci radiografia precum un doctor, apoi sa te pronunti si sa-i pui un diagnostic.

Cuculis si Asociatii NU admit usurinta in cauzele ce le-au fost si le vor fi incuviintate, tocmai de aceea putem sa spunem ca avem cei mai buni avocati din Romania alaturi de noi, cu peste 30 de ani de experienta in domeniul avocaturii si justitiei romanesti. Credem in buna aplicare a legii si fiecare dosar il tratam extrem de confidential si serios.

Toti avocatii colaboratori sunt membrii ai UNBR, admisi cu rezultate deosebite, dar cu o puternica experienta, specializati in domenii complexe si vaste ale vietii juridice. Ceea ce trebuie retinut este faptul ca echipa noastra pune pe primul plan interesele clientului, interesele financiare ale avocatilor trecand pe planul al doilea, acest lucru evidentiindu-se si prin tarifele minimale practicate de noi. Prioritatea noastra suprema este aceea de a oferi clientilor servicii juridice de cea mai buna calitate profesionala si morala”, scrie pe site-ul http://indrumari-juridice.eu.

Adrian Cuculis a acceptat sa raspunda la cateva intrebari pentru The Style Journal, asa ca te las sa descoperi cat de importanta este imaginea pe care o afisezi.

Profesia ta implica interactiunea cu foarte multe persoane. Spune-mi, te rog, cat de importanta este imaginea pentru tine?

Imaginea face parte din ceea ce reprezinta un avocat. Nu cred ca te astepti cand se deschide usa, sa te intalnesti cu un personaj imbracat in blugi si cu tricou, definitia avocatului o reprezinta cel putin purtarea unui costum. Pe langa faptul ca asta este imaginea clasica, trecerea unui avocat in societate este determinata si de catre vestimentatie.

Ai o pagina de Facebook foarte activa, dar si foarte multe aparitii TV. Care au fost pasii care te-au adus aici?

Cred ca foarte activ sunt eu in primul rand, asa ca pagina mea de socializare nu poate fi sub pretentiile mele. Pasii pe care ii urmezi sunt identici in orice profesie/meserie, la mine este profesie. In primul rand, te apuci de tanar, fiindca nu poti sa petreci 90% din timp cu biroul tau si activitatea ta, atunci cand depasesti un anumit prag de varsta. In rest, totul se traduce prin determinare si implicare. Dumnezeu este sus si cu gandul spre El si multa munca, cred ca se poate rezolva orice.

Am observat ca pe pagina ta de Facebook transmiti foarte multe informatii clare, la subiect. Cum te ajuta aceasta abordare in profesia pe care o ai?

Informatiile trebuie sa fie clare, altfel nu te-ai intelege si nu ai putea relationa cu cei ce au nevoie. Ma ajuta in primul rand ca ii vad fericiti ca primesc informatii, secundar, ma perfectionez cu fiecare client in parte si le multumesc.

Esti un avocat de succes, spune-mi, te rog, cum ai putea defini stilul tau vestimentar?

Aproape monoton, fiindca de luni pana sambata sunt prieten cu costumele, duminica incerc sa relaxez tinuta.

In conceptia ta, ce piesa vestimentara este esentiala in garderoba unui barbat?

Sacoul te defineste, iar asa cum reusesti sa-ti aranjezi stilul cu accesoriile aferente, impui sau nu ceea ce-ti doresti.

Ce parere ai despre trendurile in materie de stil masculin?

Liniile clasice s-au mentinut, unele firme au inceput sa aduca din trecut modele de costume purtate in anii ‘70-’80, insa cu imbunatatirile aferente. Probabil ca mergem pe linia de revenire a modei retro.

Foto: Pagina personala de Facebook