Acasă The WOMEN Milla Jovovich va fi The Blood Queen in noul film Hellboy

Milla Jovovich va fi The Blood Queen in noul film Hellboy

DISTRIBUIȚI

Milla Jovovich va fi The Blood Queen in noul film Hellboy

Milla Jovovich va fi The Blood Queen in noul film Hellboy! Mult asteptatul film va avea lansarea anul viitor, iar actrita recunoscuta pentru rolul din seria Resident Evil interpreteaza de aceasta data rolul unei vrajitoare din era medievala.

The Blood Queen este supranumele primit de Nimue in vremea regelui Arthur. Fiind iubita vrajitorului Merlin, aceasta invata tot ce se poate de la el si il duce astfel la pierzanie. Faptele sale o fac sa fie considerata drept un pericol maxim, astfel ca celelalte vrajitoare decid sa o omoare, ramasitele ei fiind imprastiate pe intreg pamantul. Secole mai tarziu, aceasta este readusa la viata.

In rolul lui Ron Perlman, cel care l-a interpretat pe Hellboy in filmele regizate de Guillermo del Toro, vine David Harbour. Potrivit deadline.com, si Ian McShane va face parte din distributie, acesta avand rolul profesorului Broom, tatal adoptiv al lui Hellboy.

Milla Jovovich nu este o straina fata de filmele SF, aceasta fiind recunoscuta pentru rolurile sale din seria Resident Evil sau Fifth Element.

Sursa: Pinterest.com