Acasă Blog Posts Oglinda, oglinjoara… cine decide ca arati bine

Oglinda, oglinjoara… cine decide ca arati bine

DISTRIBUIȚI

Să nu ne ascundem după deget. Ne pasă de imagine, haine, look și dietă nu pentru că fără ele nu am putea supraviețui, ci pentru că vrem să fim remarcați și să facem impresie… bună. Dilema cea mare este, însă, cine decide că avem stil, arătăm bine și suntem un trendsetter. Moda? Prietenii?  Societatea?

Ce îți place ție

Moda este un subiect… atât de subiectiv… și fiecare avem propriile idei despre ce arată bine. Ne formăm o idee clară despre stil din care cu greu ieșim pentru că se potrivește gustului nostru. Asta nu înseamnă, însă, că ținuta încropită după propriile idei este, neapărat, și cea mai bună alegere. Așadar, e greu să te încrezi doar în  tine.

Prietenii

Dar dacă doar ceea ce crezi tu nu este suficient ca să te lași convins că gustul tău este pe placul mulțimii. Atunci aștepți aprobarea prietenilor, pentru că  (recunoaște!)  cu toții avem nevoie de complimente. Dar oare prietenii, tocmai pentru că ne sunt prieteni, nu sunt subiectivi?

Influența industriei modei

În fiecare an sunt prezentări de modă, se lansează colecții, se stabiliesc direcții, designerii ne spun ce să păstrăm în garderobă. Oare nu industria modei dictează ceea ce arată bine, ce se poartă și, evident, ce găsim în magazin? Asta nu înseamnă, însă, că dacă ne cumpărăm ce e trecut pe rafturile de la „noua colecție” vom arăta bine.

Ceea ce uităm, însă, atunci când ne uităm în oglindă și așteptăm minunea de a vedea imaginea perfectă este tocmai atitudinea potrivită pentru a afla răspunsul adevărat la întrebarea: cum arăt? Pentru  că răspunsul stă într-un amestec din toate cele de mai sus.

Inspiratie: www.don-men.com