Acasă The WELLNESS Pentru ea: Cele mai frumoase idei de amenajare a baii

Pentru ea: Cele mai frumoase idei de amenajare a baii

DISTRIBUIȚI

Pentru ea: Cele mai frumoase idei de amenajare a baii

Cand vine vorba de design, baia isi pastreaza functia principala, insa capata din ce in ce mai mult si un rol secundar, acela de spatiu privat, destinat atat relaxarii, cat si intretinerii corporale. 

Astfel, nu doar barbatii isi amenajeaza baia dupa bunul lor plac, ci si femeile, transformand acest spatiu intr-un adevarat sanctuar pentru rasfat.

Daca am prezentat intr-un articol anterior cateva idei de amenajare pentru baie perfecte pentru gentlemeni, in acest articol vom prezenta cateva idei de amenajare perfecte pentru doamne si domnisoare.

Cele mai frumoase idei de amenajare a baii

Decor cu motive florale

Ce poate exprima mai mult feminitate decat o baie decorata cu motive forale? Se pastreaza simplitatea si functionalitatea spatiului privat, insa acestea sunt infrumusetate de culori pale, perfecte pentru a crea un spatiu relaxant.

Decor cu pupitru de machiaj

Decor cu pupitru de machiaj

Doamnele si domnisoarele care isi doresc un spatiu in care sa se rasfete complet pot opta pentru o baie ce dispune de un pupitru pentru machiaj. Astfel, baile lungi si relaxante sau dusurile pot fi urmate de o sedinta de infrumusetare.

Decor romantic 

Decor romantic 

Un decor romantic este cu siguranta unul extrem de relaxant. Opteaza pentru elemente de design in culori pale, un scaun cu tapiterie ce are motive florale, un covor elegant si mobilier simplu, alb.

Decor elegant 

Decor elegant 

Marmura are o eleganta aparte, asa ca designerii interiori propun acest material pentru amenajarea bailor. Un decor elegant poate fi realizat cu ajutorul unor corpuri din marmura, cum ar fi cabina de dus si ramele pentru oglinzi. Restul mobilierului poate fi simplu. Combinatia dintre gri si alb ofera cu siguranta un plus de stil si eleganta.

Decor intim

Decor intim

Oricat de elegante sau de spatioase sunt unele bai, parca tot le lipseste ceva. Daca iti doresti un decor mai intim, in care sa simti ca te relaxezi cu adevarat, poti sa optezi pentru un decor cu elemente din lemn si plante de interior, precum cel din imagine.

Decor luxos 

Decor luxos 

Designerii interiori propun folosirea unor materiale precum marmura pentru crearea unui decor luxos si opulent, perfect pentru persoanele care pun pret pe eticheta. Daca iti doresti un spatiu privat in care sa predomine elemente fine de decor, elegante, iti recomandam sa optezi pentru un design precum cel din imagine.

Interior spatios 

Interior spatios 

Iata un decor spatios, luminos si extrem de simplu, insa foarte elegant si feminin in acelasi timp. Cada centrala, peretii si pardoseala din marmura, elementele de decor si suporturile pentru prosoape completeaza cu succes un spatiu perfect pentru relaxare si rasfat.

Decor simplu

Decor simplu

Un decor simplu, insa feminin si elegant in acelasi timp. Accentul poate fi pus pe un element de decor, cum ar fi un tablou.

Foto principala: unsplash.com

Fotografii articol: Pixabay.com