Acasă The LIFESTYLE PETRECE UN CRACIUN SPECIAL, ALATURI DE TV PAPRIKA

PETRECE UN CRACIUN SPECIAL, ALATURI DE TV PAPRIKA

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presa

PETRECE UN CRACIUN SPECIAL, ALATURI DE TV PAPRIKA

Postul difuzeaza emisiuni speciale de Sarbatori de-a lungul intregii luni

Luna decembrie inseamna mese intinse, pline cu bucate delicioase si impresionante, inconjurate de prieteni si familie si incununate de cele mai decadente deserturi. TV Paprika nu se dezminte nici anul acesta, cand a programat in grila emisiuni speciale de Craciun si 4 premiere (formate noi, productie 2017 si 2018, centrate pe nume cunoscute din grila proprie, ca Nigella Lawson, Gordon Ramsay si Gino D’Acampo) – special pentru a marca apropierea Sarbatorilor.

Descoperiti mai multe detalii despre toate formatele speciale ale ultimei luni din 2018, mai jos:

Emisiuni speciale de Craciun, in perioada 3 decembrie – 25 decembrie, zilnic, de la ora 21:30. TV Paprika asteapta Sarbatorile in fiecare seara din luna, cu portii episodice pline de maestri bucatari priceputi: „Craciunul la Paprika” (2016), „Delicii de Craciun cu James Martin” (2016), „Craciun italian cu Jamie” (2017), „Retete de Craciun cu Jamie” (2016), „Craciunul cu Nigella” (2015) si „Ajunul Craciunului cu Jamie” (2015).
„La masa cu Nigella: Craciunul” (2017), premiera, 5 decembrie, de la ora 21:30. In emisiunea speciala de o ora, Nigella Lawson viziteaza regiunile rurale, in cautarea unui Craciun petrecut in cadru intim. Telespectatorii se pot relaxa in tihna alaturi de gazda noastra si pot pofti la retetele de sarbatoare pe care le creeaza aceasta: friptura de rata cu portocale si bezele cu ciocolata si fistic.
„Craciunul cu Gordon, Gino si Fred” (2017), premiera, 20 decembrie, de la ora 21:30. Stati alaturi de chef-ul britanic Gordon Ramsay, seducatorul bucatar italian Gino D’Acampo si gazda TV si managerul de restaurant Fred Sirieix (care prezinta emisiunea „First Dates”, in Marea Britanie)! Acestia se intrec in crearea unui mese de Craciun magice: primii doi isi ascut cutitele, iar al treilea manageriaza confruntarea culinara.
„Delicii din Cehia cu Vendy si Adam” (2018), premiera, 22 decembrie, de la ora 13:30. In noua emisiune TV Paprika, o gospodina cu experienta si un incepator silitor ne arata secretele bucatariei cehe, folosindu-si din plin simtul umorului. Fara mers in gol si fara stomacul gol! Un nou episod este programat in fiecare zi, la aceeasi ora.
„La drum cu Gordon, Gino si Fred” (2018), premiera, 30 decembrie de la ora 14:00. In trei episoade pline de peripetii, Gordon, Gino si Fred isi pregatesc bagajele, urca intr-o rulota incapatoare si pornesc prin Europa. In fiecare portie TV ajung in tara natala a unuia dintre ei (Italia, Franta, Scotia), iar la fata locului pregatesc un ospat special. Aventurile extraordinare sunt marcate de opriri nedorite, sunt pline de locuri spectaculoase si se concretizeaza intr-un festin nuptial, pe malul marii, un festival al stridiilor si distractia caracteristica purtatorilor de kilt.

Despre TV Paprika

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International si este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care impartaseste telespectatorilor bucuria de a gati, de a manca si de a trai bine. Cei mai faimosi bucatari din intreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay si Nigella Lawson – isi demonstreaza maiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucatariei europene gourmet, a celei traditionale romanesti, dar si a mancarurilor exotice din intreaga lume.