Acasă TRAVEL Planuri de calatorie. 4 orase vesele pe care trebuie sa le vizitezi!

Planuri de calatorie. 4 orase vesele pe care trebuie sa le vizitezi!

DISTRIBUIȚI

Planuri de calatorie. 5 orase vesele pe care trebuie sa le vizitezi!

Daca iti place sa calatoresti si esti atras de orasele in care strazile, cladirile si decorurile stradale sunt in culori vesele, atunci iti recomandam cinci orase pe care trebuie sa le vizitezi! Poti oricand sa iti planifici un city break sau o vacanta prelungita, in functie de timp si preferinte!

Orasele colorate si pline de viata te inspira si iti creeaza o stare de euforie, ceea ce inseamna ca ai toate motivele sa te gandesti deja la urmatoarea ta calatorie.

4 orase vesele pe care trebuie sa le vizitezi

Burano – Italia

Burano – Italia

Daca iti place sa vizitezi Italia si esti atras de tot ceea ce inseamna arta, cultura si gastronomie, iti recomandam si Burano pentru calatoriile tale viitoare. Burano este o insula aflata la 40 de kilometri de Venetia. Aici, casele sunt vopsite in culori puternice, intense, iar frumusetea acestui loc te va captiva pe loc.

Juzcar  – Spania

Juzcar  - Spania

Iata un alt oras care te va cuceri inca din primul moment in care vei ajunge aici. Juzcar este vopsit in albastru, iar povestea din spatele acestei culori este una foarte simpla: in anul 2011, Sony Pictures a vopsit acest oras in albastru pentru filmarea peliculei The Smurfs 3D. Desi dupa filmari acestia sau oferit sa redea aspectul pe care orasul il avea in mod initial, localnicii au votat ca Juzcar sa ramana albastru, motiv pentru care foarte multi turisti il viziteaza an de an.

Jodhpur – India

Jodhpur – India

Jodhpur este un mic oras albastru situat in India, iar frumusetea acestui loc te va cuceri inca din primele clipe. Aspectul acestui oras nu este deloc intamplator, pentru ca, in sistemul castelor, nobilii se diferentiau de clasele sociale inferioare prin colorarea caselor in albastru. In plus, vopseaua albastra are in compozitie si o solutie antitermite.

Havana – Cuba

Havana – Cuba

Cuba este cu siguranta o destinatie pe care trebuie sa o bifezi cel putin o data in viata, iar Havana, capitala tarii, este locul in care timpul parca s-a oprit in loc. Aici, te vei bucura de niste peisaje parca desprinse din filme. Fiind un oras portuar, cu deschidere la mare, Havana este o destinatie de vacanta perfecta pentru oricine iubeste soarele si marea.

Tu ce locuri recomanzi pentru o destinatie perfecta de vacanta?

Citeste si: Idei pentru concediu: 3 destinatii pentru cei dornici de aventura

Sursa: turistcenter.ro

Foto: Pexels.com