Acasă The LIFESTYLE POPULARELE SERIALE ORIGINALE „FEAR THE WALKING DEAD” SI „BETTER CALL...

POPULARELE SERIALE ORIGINALE „FEAR THE WALKING DEAD” SI „BETTER CALL SAUL” VOR CONTINUA CU SEZOANELE 5, LA AMC

DISTRIBUIȚI
POPULARELE SERIALE ORIGINALE „FEAR THE WALKING DEAD” SI „BETTER CALL SAUL” VOR CONTINUA CU SEZOANELE 5, LA AMC
Lennie James as Morgan Jones – Fear the Walking Dead _ Season 4, Episode 1 – Photo Credit: Richard Foreman, Jr/AMC

AMC a anuntat ca serialele productie proprie „Fear the Walking Dead” si „Better Call Saul” vor continua cu un nou sezon, al cincilea. Vestea vine dupa recentul anunt AMC legat de prelungirea cu sezonul doi al serialului-antologie „The Terror”.

„Fear the Walking Dead” este prelungit cu o noua serie inainte de premiera partii a doua din sezonul 4, care va fi transmisa de AMC in noaptea de 12 spre 13 august, la ora 04:00 (ora Romaniei), simultan cu premiera americana. Fiecare nou episod va fi la aceeasi ora si in reluare lunea, de la 22:00. In SUA, productia este pe locul 3 in clasamentul celor mai urmarite seriale dramatice de pe posturile de cablu, in randul adultilor de 25 – 54 de ani. In plus, ratingul primelor 8 episoade ale sezonului 4 au fost mai mari decat al ultimelor 8 episoade ale seriei a treia. Produs de catre AMC Studios, serialul „Fear the Walking Dead” ii are drept producatori executivi pe Scott M. Gimple, Andrew Chambliss si Ian Goldberg (care sunt showrunneri), dar si Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd si Greg Nicotero. Din distributie fac parte Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace si Jenna Elfman.

Anuntul legat de apreciatul serial „Better Call Saul” vine inaintea premierei sezonului 4, care incepe pe 27 septembrie, la AMC. In SUA, sezonul 3 s-a plasat pe locul 5 in clasamentul celor mai urmarite seriale dramatice de pe posturile de cablu, in randul adultilor de 25 – 54 de ani. „Better Call Saul” ii are drept producatori executivi pe Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz si Gennifer Hutchison. Serialul a obtinut anul acesta un Premiu Peabody si, de-a lungul a trei sezoane, a strans (printre altele) 23 de nominalizari la Emmy, 3 nominalizari la Globul de Aur, 2 Premii Writers Guild, 3 Premii Critics’ Choice, 1 trofeu acordat de Television Critics Association si 2 Premii AFI. Serialul este o co-productie Sony Pictures Television si AMC Studios, este creat de Gilligan si Gould si ii are in distributie pe Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando si Giancarlo Esposito.

La finalul lunii iunie, AMC a anuntat ca popularul serial-antologie propriu „The Terror” va continua cu sezonul 2. Urmatoarea poveste marca „The Terror” va avea loc in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial si se va centra pe un spirit care ameninta o comunitate americano-japoneza, din California de Sud pana in taberele de prizonieri japonezi de pe coasta de vest a SUA. A doua serie din „The Terror” ii are drept producatori executivi si co-creatori pe Alexander Woo si Max Borenstein. Woo va fi si showrunner, iar Borenstein a sugerat subiectul. Noile episoade vor fi produse de Scott Free, Emjag Productions si Entertainment 360, in colaborare cu AMC Studios. Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert si Guymon Casady sunt producatori executivi.

Despre AMC Networks International – Europa Centrala si de Nord

AMC Networks International – Europa Centrala si de Nord, o unitate operationala a AMC Networks International, este o companie internationala de top in domeniul difuzarii si distributiei de posturi TV. In prezent, AMCNI CNE are in portofoliu 14 posturi TV, al caror continut este variat (filme si seriale, productii pentru copii, divertisment si sport).
Compania se ocupa de feed-ul global al postului JimJam, de feed-ul european al Sundance TV si al multor altor canale din Europa Centrala si de Est (AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home si TV Paprika). In plus, compania are in portofoliu canalul german pay-TV KinoweltTV.
Posturile sunt programate pentru limbajul, pietele si audientele locale si sunt disponibile pe numeroase platforme (incluzand HD) si, la cerere, pe dispozitivele mobile.