Acasă The LIFESTYLE Premiere cinema august 2017 – ce filme trebuie sa vezi

Premiere cinema august 2017 – ce filme trebuie sa vezi

DISTRIBUIȚI

Luna aceasta vine cu noi filme pentru cinefilii impatimiti, asa ca nu trebuie sa ratezi filmele care se afla pe lista cu premiere cinema august 2017!

Fie ca iti plac filmele de actiune, SF, drama sau comedie, cu siguranta vei gasi cel putin un film pe placul tau. Unul dintre cele mai asteptate filme in cinema luna aceasta este Atomic Blonde, care o are in rol principal pe superba actrita Charlize Theron.

Si cei mici au ce vedea in cinema, pentru ca luna aceasta are loc premiera animatiei The Nut Job 2: Nutty by Nature.

Premiere cinema august 2017

The Dark Tower

The Dark Tower

Filmul a avut premiera in Romania pe data de 4 august si il are ca protagonist pe actorul Matthew McConaughey. Este o ecranizare SF dupa o carte a celebrului autor Stephen King.

Atomic Blonde

Atomic Blonde

Filmul mult asteptat a avut premiera in Romania tot pe data de 4 august si o are in rol principal pe frumoasa Charlize Theron. Filmul o aduce pe actrita, agenta sub acoperire, intr-o misiune exploziva. Misiunea sa se desfasoara in Berlin, iar ea este considerata cea mai letala asasina MI6.

Annabelle: Creation

Annabelle: Creation 

Fanii filmului de groaza Annabelle se vor bucura de un nou film, in care este prezentata drama unei familii dupa moartea tragica a fetitei lor. Filmul va avea premiera in Romania pe data de 18 august.

American Made

American Made

Fanii lui Tom Cruise vor putea viziona un nou film de actiune cu celebrul actor. American Made va avea premiera in Romania pe data de 25 august. Filmul prezinta povestea lui Barry Seal, un pilot care a reusit sa conduca una din cele mai mari operatiuni sub acoperire derulate vreodata de CIA.

Tot in luna august 2017 va avea premiera si animatia The Nut Job 2: Nutty by Nature, Fun Mom Dinner (un film numai bun sa-l vezi impreuna cu familia), dar si o ecranizare a directorului de film Radu Jude, Tara Moarta, film documentar ce va avea premiera in Romania pe data de 25 august si care prezinta fragmente din jurnalul unui evreu din Romania anilor 30′-40′, cand incepea sa se raspandeasca antisemitismul, urmat de dezlantuirea Holocaustului.

Foto: IMDB.COM