Acasă The LIFESTYLE Premiere cinema ianuarie 2018

Premiere cinema ianuarie 2018

DISTRIBUIȚI

Premiere cinema ianuarie 2018

Inceputul de an vine cu noi filme in cinema, iar unele dintre ele au fost mult asteptate de cinefili. Fie ca iti plac filmele de actiune, de comedie sau de groaza, in luna ianuarie vei avea in mod sigur motive sa mergi la cinema.

Iata, asadar, lista cu premierele care au loc in cinema in luna ianuarie 2018!

Insidious: The Last Key

Insidious: The Last Key

Fanii trilogiei Insidious se vor bucura de cel de-al patrulea film, a carui actiune este stabilita dupa evenimentele celui de-al treilea film. The Last Key a avut premiera in cinema vineri, pe data de 5 ianuarie 2018.

Bullet Head

Bullet Head

Cei care prefera filmele de actiune vor avea in mod sigur un motiv bun sa mearga la cinema in luna ianuarie. Filmul Bullet Head a avut premiera in Romania vineri, pe data de 5 ianuarie 2018. Actorii care te vor tine in suspans sunt Adrien Brody, Antonio Banderas si John Malkovich.

The Disaster Artist

The Disaster Artist

Filmul ii are drept protagonisti pe actorii Dave Franco si James Franco, carora li se alatura Seth Rogen, Ari Graynor si Alison Brie. The Disaster Artist va avea premiera in Romania pe data de 12 ianuarie 2018, iar acesta are la baza bestseller-ul lui Greg Sestero despre realizarea „dezastruosului” film cult The Room, care a făcut istorie drept „cel mai bun film prost făcut vreodată”.

The Commuter

The Commuter

Un alt film plin de actiune este The Commuter, care il are in rol principal pe celebrul actor Liam Neeson. Si de aceasta data, rolul interpretat de Liam Neeson este unul in care este pus in fata unor situatii dificile, el fiind fortat sa solutioneze un puzzle mortal. Filmul va avea premiera in Romania pe data de 12 ianuarie 2018.

Maze Runner: The Death Cure

Maze Runner: The Death Cure

Cinefilii care prefera filmele SF se vor bucura luna aceasta de premiera filmului Maze Runner: The Death Cure. Acesta va putea fi vizionat in cinematografe incepand cu data de 26 ianuarie 2018. Filmul este continuarea francizei mult urmarite de foarte multi oameni din intreaga lume.

Foto: IMDB.COM