Acasă The LIFESTYLE PREMIERELE LUNII DECEMBRIE, LA FILMCAFE

PREMIERELE LUNII DECEMBRIE, LA FILMCAFE

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presa

PREMIERELE LUNII DECEMBRIE, LA FILMCAFE

In luna decembrie, postul de televiziune Filmcafe continua seria premierelor prin care isi imbogateste constant biblioteca de filme.

Astfel, pe intreaga perioada a lunii amintite, Filmcafe va difuza filme vechi (ca „Batalia din Ardeni” si „Borcanul cu miere”) si productii cu vedete de renume de la Hollywood (ca Mila Kunis, Liam Neeson si Mark Wahlberg).

Mai jos, aflati mai multe detalii despre cateva dintre premierele acestei luni, la Filmcafe:

„Dragoste la persoana a treia” (2013), 5 decembrie, de la ora 13:00. O comedie romantica in a carei distributie se regasesc Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, James Franco si Kim Basinger. Pelicula spune trei povesti de dragoste, din Paris, New York si Roma.
„La viteza maxima” (2001), 5 decembrie, de la ora 19:50. Sylvester Stallone si-a dorit sa scrie un film despre Formula 1, dar secretomania din domeniu l-a facut sa se reorienteze si asa a luat nastere acest film despre Champ Car World Series, tanarul Jimmy Bly (Kip Pardue) si mentorul lui (Stallone).
„Intamplarea” (2008), 7 decembrie, de la ora 20:20. Al optulea film regizat de M. Night Shyamalan este povestea unui cuplu (Zooey Deschanel si Mark Wahlberg) care incearca sa supravietuiasca unei apocalipse naturale.
„Batalia din Ardeni” (1966), 10 decembrie, de la ora 19:00. Pelicula este o poveste clasica, de 4 stele, cu Henry Fonda in rol principal. Acesta este Lt. Col. Kiley, singurul ofiter aliat care nu este convins ca, in decembrie 1944, fortele germane din Belgia sunt pe cale sa se retraga.
„Secrete din trecut” (2008), 11 decembrie, de la ora 11:35. Inspirat de piesa de teatru a lui Noël Coward, scenariul a inspirat un film de Alfred Hitchcock. In noua adaptare, fac echipa Jessica Biel, Ben Barnes, Colin Firth si Kristin Scott Thomas – care au cantat partial/total melodiile din povestea plasata in anii ’30.
„Borcanul cu miere” (1967), 17 decembrie, de la ora 08:20. Bogatul Cecil Fox (Rex Harrison) isi cheama trei foste iubite la Venetia, prefacandu-se ca este pe moarte. Dar cand una dintre ele este omorata, politia isi face aparitia si isi baga nasul in toata afacerea. Comedia este regizata de Joseph L. Mankiewicz („Totul despre Eva”).
„Ashby” (2015), 18 decembrie, de la ora 11:20. Drama cu Mickey Rourke e povestea unui licean tocilar (Nat Wolff) care se imprieteneste cu vecinul lui (Rourke), un fost membru CIA, acum pe moarte.