Acasă The LIFESTYLE PREMIERELE LUNII NOIEMBRIE, LA TV PAPRIKA

PREMIERELE LUNII NOIEMBRIE, LA TV PAPRIKA

DISTRIBUIȚI

Comunicat de presa 

PREMIERELE LUNII NOIEMBRIE, LA TV PAPRIKA

In noiembrie, TV Paprika va difuza – in premiera pe post – doua noi sezoane din emisiunile „Festinuri aristocrate” (al treilea, productie 2018) si „Martha Stewart: Lumea prajiturilor” (al optulea, productie 2017).

Telespectatorii se vor putea astfel bucura de noi retete delicioase, venite direct din bucatariile unor conace de renume din Irlanda, dar si din bucataria „gospodinei Americii”.

Descoperiti mai multe detalii despre cele doua noutati ale lunii in curs, mai jos:

„Festinuri aristocrate” (sezonul 3), din 3 noiembrie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 14:00. Seria de 6 episoade ne invita intr-o calatorie istorica, in care vom sarbatori trecutul, prin magia bucatelor si gloria artei culinare. Emisiunea este gazduita de cei mai buni trei bucatari din Irlanda: Derry Clarke, Catherine Fulvio si Paul Flynn. In fiecare saptamana, acestia vor vizita diferite conace renumite din tara lor si vor recrea o masa fabuloasa pornind de la istorie. Totul incepe cu o tragere la sorti, care va hotari rolul fiecaruia: unul va aduna ingredientele, celalalt va gati, iar al treilea va sta la masa cu mosierul.
„Martha Stewart: Lumea prajiturilor” (sezonul 8), din 12 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 21:00. Hai alaturi de TV Paprika in bucataria Marthei, printre arome de scortisoara, cacao si esenta de rom, pentru a descoperi noi retete delicioase! In acest sezon de 13 episoade, Martha gateste retete demne de orice cafenea de lux, exploreaza puterea diverselor tipuri de faina, ne da idei noi pentru un mic-dejun de nota 10 si face multe prajituri si torturi! Fiecare episod este dat in reluare a doua zi, la 11:00.

Despre TV Paprika
TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International si este singurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care impartaseste telespectatorilor bucuria de a gati, de a manca si de a trai bine. Cei mai faimosi bucatari din intreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsay si Nigella Lawson – isi demonstreaza maiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, telespectatorii prind gustul bucatariei europene gourmet, a celei traditionale romanesti, dar si a mancarurilor exotice din intreaga lume.