Acasă The LIFESTYLE SEZONUL 4 DIN SERIALUL „BETTER CALL SAUL”, DIN 27 SEPTEMBRIE, PE AMC

SEZONUL 4 DIN SERIALUL „BETTER CALL SAUL”, DIN 27 SEPTEMBRIE, PE AMC

DISTRIBUIȚI

SEZONUL 4 DIN SERIALUL „BETTER CALL SAUL”, DIN 27 SEPTEMBRIE, PE AMC

Apreciatul serial productie proprie AMC „Better Call Saul” a ajuns la sezonul 4. Acesta va avea premiera pe post pe data de 27 septembrie, la ora 22:00 (ora Romaniei).

In noile episoade, moartea lui Chuck (Michael McKean) este catalizatorul transformarii lui Jimmy McGill (Bob Odenkirk) in Saul Goodman. Dupa pierderea suferita, Jimmy face pasi rapizi in lumea criminala, periclitandu-si cariera de avocat si relatia cu Kim (Rhea Seehorn).

Moartea lui Chuck ii afecteaza extrem de mult si pe fostii colegi Howard (Patrick Fabian) si Kim, care se afla din nou in tabere adverse in lupta inceputa de fratii McGill. In paralel, Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) isi asuma activ rolul de consultant pe motive de Securitate pentru Madrigal Electromotive. Este o perioada volatila pentru angajatii lui Gus Fring (Giancarlo Esposito): prabusirea lui Hector (Mark Margolis) are un impact masiv asupra intregii lumi criminale din Albuquerque, iar cartelul e aruncat in haos – ceea ce afecteaza planurile prefecte ale lui Gus si Nacho (Michael Mando).

In luna august, „Better Call Saul” a fost prelungit de AMC cu o noua serie, a cincea. Serialul este o co-productie Sony Pictures Television si AMC Studios si ii are drept producatori executivi pe Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz si Gennifer Hutchison. Din distributie fac parte Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando si Giancarlo Esposito.

In SUA, sezonul 3 s-a plasat pe locul 5 in clasamentul celor mai urmarite seriale dramatice de pe posturile de cablu, in randul adultilor de 25 – 54 de ani. „Better Call Saul” ii are drept producatori executivi pe Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz si Gennifer Hutchison. Serialul a obtinut anul acesta un Premiu Peabody si, de-a lungul a trei sezoane, a strans (printre altele) 23 de nominalizari la Emmy, 3 nominalizari la Globul de Aur, 2 Premii Writers Guild, 3 Premii Critics’ Choice, 1 trofeu acordat de Television Critics Association si 2 Premii AFI.

Despre AMC Networks International – Europa Centrala si de Nord

AMC Networks International – Europa Centrala si de Nord, o unitate operationala a AMC Networks International, este o companie internationala de top in domeniul difuzarii si distributiei de posturi TV. In prezent, AMCNI CNE are in portofoliu 14 posturi TV, al caror continut este variat (filme si seriale, productii pentru copii, divertisment si sport).
Compania se ocupa de feed-ul global al postului JimJam, de feed-ul european al Sundance TV si al multor altor canale din Europa Centrala si de Est (AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home si TV Paprika). In plus, compania are in portofoliu canalul german pay-TV KinoweltTV.
Posturile sunt programate pentru limbajul, pietele si audientele locale si sunt disponibile pe numeroase platforme (incluzand HD) si, la cerere, pe dispozitivele mobile.