Acasă The LIFESTYLE Style tips: Ce pastrezi din garderoba anului 2014

Style tips: Ce pastrezi din garderoba anului 2014

DISTRIBUIȚI

Fiecare schimbare de sezon aduce cu ea cateva piese din sezonul trecut. Aşadar, nu e nevoie să ascunzi chiar tot ce ai prin dulap. Poţi să „recondiţionezi” cateva din vechile articole preferate pentru că merg mai departe în tendinţe şi anul ce urmează. Ceea ce ne-a placut şi nouă şi am pune deoparte pentru 2015 sunt:

Ghetele, de la cele care încorporează elementele unui bocanc, cu toc şi talpă groase, pană la cele mai elegante, cu şiret, toate sunt încă foarte la moda şi în această iarnă. Investeşte într-o pereche de culoare maro, dacă nu ai aşa ceva în garderobă.

Costumul în carouri, mai mari sau mai mici, mai evidente sau mai fine. Ţine minte că îl poţi pune în evidenţă păstrand restul ţinutei cat mai simplă. Adică, asortează-l cu o camaşă uni şi pantofi negri. Investeşte măcar într-un sacou în carouri în nunaţe de gri sau maro.

Cămaşile cu imprimeuri. Flori, buline, pătrate, fluturi, orice desen a fost binevenit pe cămaşi anul 2014 si este la fel de la moda şi în 2015. Îndrăzneşte şi poartă culori tari, imprimeuri neconvenţionale, asortate la piese clasice.

Hainele din in. Sunt plăcute, mai ales în lunile de vară, şi sunt uşor de purtat cand cauţi o ţinută relaxată şi confortabilă. Investeşte într-un sacou din in anul acesta.

Jacheta din denim. Este o piesă de rezistenţă de caţiva ani buni în garderoba oricărui bărbat. Este versatilă şi poate fi purtată cu aproape orice: de la ţinute business-casual pană la cele de vacanţă. Dacă nu ai una, este obligatoriu să îţi cumperi!

Inspiratie: www.don-men.com