Acasă The LIFESTYLE Titluri noi pe curteaveche.ro: completeaza-ti colectia pentru lectura

Titluri noi pe curteaveche.ro: completeaza-ti colectia pentru lectura

DISTRIBUIȚI

Titluri noi pe curteaveche.ro: completeaza-ti colectia pentru lectura

Magazinele online ale editurilor sunt cea mai buna optiune in momentul in care vrei sa iti innoiesti colectia de carti, dar nu ai suficient timp sa mergi in marile centre comerciale sau sa calci pragul diferitelor librarii din oras pentru a cauta cartile editurii preferate.

Pe curteaveche.ro vei gasi o serie de titluri captivante, perfecte pentru vacanta sau pentru a-ti innoi colectia de carti. In plus, este foarte simplu sa fii la curent cu noutatile, pentru ca ai o sectiune intitulata „Noi aparitii”, asa ca nu mai trebuie sa iti faci griji in privinta faptului ca nu esti la curent cu ceea ce apare nou cand vine vorba de carti.

Pe site-ul editurii exista si sectiunea „Bestseller”, unde vei gasi titlurile celor mai vandute carti, dar si multe alte sectiuni cu autori romani, autori straini, carti de gastronomie, ceaiuri, accesorii si multe alte sectiuni.

*Si sa nu uitam sa mentionam ca, daca iti faci cumparaturile la DON MEN, vei primi un discount de 30% oferit la comenzile plasate pe site-ul editurii. Codul pentru discount il vei gasi pe voucherul oferit la cumparaturile efectuate la DON MEN.

Titluri noi pe curteaveche.ro

Pana te hotaraesti ce vrei sa cumperi, iti lasam mai jos o lista cu noi aparitii pe curteaveche.ro:

Fericirea e un ac de siguranta – Razvan Exarhu

Fericirea e un ac de siguranta - Razvan Exarhu

Cartea este construita ca sa poata fi citita de oriunde, ca o tava cu o prajitura care are alt gust in fiecare patratica, din care rontai incet si iti doresti sa nu se termine.

Drumul catre excelenta – Jim Collins, Morten T. Hansen

Drumul catre excelenta - Jim Collins, Morten T. Hansen 

Lucrarea de fata continua seria cartilor de succes scrise de Collins si Hansen despre leadership in afaceri si performanta pe termen lung. De aceasta data, autorii abordeaza nu doar chestiunea perfor¬mantei, ci si pe cea a mediilor instabile de afaceri cu care se confrunta liderii astazi.

Bucuresti optimist – Cristian Vasile

Bucuresti optimist - Cristian Vasile

Bucuresti Optimist, o extraordinara colectie de fotografie, strapunge cenusiul cotidian si ne invata sa ne reorientam privirea, sa vedem lucrurile intr-o alta lumina, pozitiva, optimista.

Paltonul cu gaica – Mihail Siskin

Paltonul cu gaica - Mihail Siskin

Șiskin alcatuieste, din farame de realitate, de experiente umane si de evenimente politice, o tesatura densa si complexa care declanseaza meditatii despre trauma, despre adevar si minciuna, despre identitate si, fireste, despre notorietatea literaturii sale. Acestea sunt doar cateva dintre temele acestei carti, fireste, seducatoare, dar nu mai putin seducatoare sunt povestile in sine, nu mai putin seducatoare sunt personajele si nu mai putin seducator este stilul, stilul lui Șiskin.

Povestea Castelului Peles – ASR Principele Radu al Romaniei

Povestea Castelului Peles - ASR Principele Radu al Romaniei

Resedinta a creatorului Romaniei moderne, Regele Carol I, Castelul Peles este expresia ultima a dorintei de afirmare si legitimare a poporului roman intre natiunile moderne ale Europei. Cum orice castel are o poveste, se cuvenea sa aiba si Pelesul una, iar aceasta este dezvaluita chiar de unul dintre membrii Familiei Regale. Erudita, minutioasa, adeseori inedita, superb ilustrata, Povestea Castelului Peles este cea mai izbutita monografie de pana acum a acestui fascinant si glorios simbol al Romaniei.

Castelul Bran – Diana Mandache

Castelul Bran - Diana Mandache

Astazi, o vizita la Bran inseamna mai mult decat o simpla incursiune in trecutul castelului: sunt atat de multe lucruri in jur care poarta mesajul unui spirit profund, cel al Reginei! „Branul, mica cetate uitata“, cum il numea insasi Regina Maria, in randuri din care transpare romantismul sau atat de caracteristic, ravasita de nostalgii si presimtiri lucide, isi deschide, prin aceasta splendida monografie ilustrata, elaborata de Diana Mandache, portile unui public dornic sa afle adevarata istorie a unui simbol.

Inteligenta emotionala in actiune – Marcia Hughes, James Bradford Terrell

Inteligenta emotionala in actiune - Marcia Hughes, James Bradford Terrell

Cartea contine exercitiile, strategiile, chestionarele si prezentarile de teste care sunt instrumentele-cheie in construirea abilitatilor inteligentei emotionale. Lucrarea se adreseaza atat celor indeajuns de motivati pentru a-si forma singuri competentele inteligentei socio-emotionale, cat si trainerilor, managerilor, specialistilor in resurse umane, pedagogilor, psihologilor, terapeutilor care lucreaza cu grupuri sau cu indivizi interesati sa dobandeasca aceste capacitati.

Filosofia sexului. EDITIE LIMITATA! – Radu F. Constantinescu

Filosofia sexului. EDITIE LIMITATA! - Radu F. Constantinescu

Brutalitate consumata in termeni: filosofie (cu „s“) si sex. O pledoarie pentru optica navalnica a contemporaneitatii? Nu, o introspectie acida in paharul cu absint al sensibilitatii ranite de marea ipocrizie a formulelor existentiale prefabricate. Cine afirma ca, pentru a-i intelege pe orbi, trebuie sa te legi la ochi? Autorul face asta.

Mai multe titluri noi vei putea descoperi pe site-ul editurii Curtea Veche Publishing!

Info si poze: www.curteaveche.ro