Acasă The LIFESTYLE Toamna aceasta AMC este televiziunea care prezinta filme pe banda rulanta!

Toamna aceasta AMC este televiziunea care prezinta filme pe banda rulanta!

DISTRIBUIȚI

Toamna aceasta AMC este televiziunea care prezinta filme pe banda rulanta! Actori indragiti, regizori premiati si actiune la cote inalte, sunt ingredientele cu care AMC invita telespectatorii in fata micului ecran, in luna octombrie!

Pe langa serialele de mare succes marca proprie, AMC demonstreaza ca vine si cu lungmetraje cunoscute, pe banda rulanta, oferindu-ne multe momente placute, de relaxare.

Astfel, in luna superproductiilor, in fiecare noapte se vor difuza filme nominalizate la Oscar, productii cu spectaculoase efecte vizuale, cu distributii remarcabile si scenarii indraznete.

AMC aduce telespectatorilor sai ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult, fiind prima retea de cablu in istorie castigatoare a Premiului Emmy.

Directorul de programe al AMCNI CE, Katalin Radóczy a declarat cu privire la noul continut de filme: ”Ne-am angajat sa aducem programe de inalta calitate telespectatorilor nostri din Romania. Suntem incantati sa adaugam aceste productii multi-premiate bibliotecii noastre de filme, pentru a completa gama larga de seriale originale AMC. Consider ca aceste noi achizitii de productii TV de inalta calitate, impreuna cu serialele originale AMC vor incanta telespectatorii din Romania si ne vor ajuta sa marim audienta”.

Hellboy – Eroul scapat din Infern (16)
(Hellboy) (2004)
(135\’)
Regizor: Guillermo Del Toro, Ron Perlman
Actori: John Hurt, Ron Pearlman

Hellboy - Eroul scapat din Infern (16)

Nascut in flacarile iadului acum 60 de ani, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pamant de catre un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden), pentru a dezlantui fortele raului. Desemnat prezicator al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. clandestin (Biroul de Cercetare si Aparare Impotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltandu-i darurile paranormale extraordinare. In ciuda originilor sale intunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptand impotriva fortelor malefice care ameninta lumea noastra.

Eu, Robotul (12)
(I, Robot) (2004)
(125\’)
Regizor: Alex Proyas
Actori: Will Smith, Bridget Moynahan

Eu, Robotul (12)

Imaginati-va o lume in care motocicletele ruleaza singure, robotii dirijeaza simfonii si fac treburile casnice. In anul 2035, robotii si inalta tehnologie fac parte din viata de zi cu zi, iar oamenii au incredere oarba in ele. Un singur om face exceptie – detectivul Del Spooner. Robotii, denumiti „asistenti domestici automatizati”, fac curatenie in casa, plimba cainele, fac pe curierii si chiar pe bonele. Orice familie are cel putin unul, daca nu chiar mai multi. Dar daca, dintr-o data, increderea in aceste automate ne este zdruncinata? Actiunea filmului are loc intr-o perioada de mari schimbari tehnologice si sociale, in care numarul robotilor din SUA este pe cale sa se tripleze. Odata cu lansarea ultimului model realizat de compania-gigant U.S. Robotics – asistentii domestici automatizati tipul NS-5 – proportia va ajunge de un robot la fiecare cinci oameni. NS-5 este primul robot proiectat sa faca orice, de la babysitting la gatit si declaratii de impozit. Distributia in masa a acestui tip de robot va face din U.S. Robotics cea mai puternica companie de pe glob.

Resident Evil : Viata de apoi (18)
(Resident Evil: Afterlife) (2010)
(110\’)
Regizor: Paul W.S. Anderson
Actori: Milla Jovovich, Ali Larter

Resident Evil : Viata de apoi (18)

Intr-o lume bantuita de un virus care isi transforma victimele in zombi ucigasi, frumoasa si invincibila Alice (Milla Jovovich) continua sa caute supravietuitori in Resident Evil: Viata de apoi, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, Resident Evil . Pe masura ce batalia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezeste in capcana unui Los Angeles parjolit si cucerit de mii de morti-vii, in fata unui pericol pe care nu si l-a inchipuit vreodata.Inspirat de jocul video de mare popularitate “Resident Evil”, creat de Capcom Entertainment, filmele Resident Evil fac parte dintr-un brand global care mai include carti, colectii DVD si alte produse.

Text si foto: PR