Acasă The CARS Top 10 cele mai frumoase motociclete din toate timpurile

Top 10 cele mai frumoase motociclete din toate timpurile

DISTRIBUIȚI

Top 10 cele mai frumoase motociclete din toate timpurileUn top cu 10 cele mai frumoase motociclete din toate timpurile este pe placul oricarui barbat, asa ca arunca o privire peste aceste modele care au facut istorie. Industria motocicletelor este in continua dezvoltare, iar foarte multe modele au avut un adevarat succes cand au fost fabricate pentru prima data.

Poate ca acest top cu 10 cele mai frumoase motociclete din toate timpurile nu satisface toate gusturile, insa este greu de stabilit un clasament al celor mai frumoase mijloace de locomotie pe doua roti.

Printre modelele de motociclete vei descoperi producatori celebri, cum ar fi Yamaha sau Suzuki, insa cu siguranta lista nu se opreste aici. Impatimitii vitezei stiu ca foarte multe modele au facut istorie, insa pe piata apar in continuare foarte multe motoare puternice, adevarate „bijuterii pe doua roti”.

Top 10 cele mai frumoase motociclete din toate timpurile

Yamaha XT500Yamaha XT500

Laverda 1000 JotaLaverda 1000 Jota

honda-CBR600Honda CBR600

Suzuki SV650Suzuki SV650

BMW-GS1200BMW GS1200

Honda-VFRHonda VFR

Honda CBX 1980Honda CBX

ducati 916Ducati 916

Ducati 999RDucati 999R

Yamaha R7Yamaha R7

Vrei sa adaugi un model de motocicleta pe lista? Dupa cum spuneam, acest top nu se opreste aici, pentru ca piata motocicletelor este in continua dezvoltare, iar de-a lungul timpului si-au facut loc mai multe modele demne de admirat si testat!

Sursa: Complex.com; Foto: Pixabay.com si Pinterest.com