Acasă Blog Posts Trucuri pentru un barbat increzator. Cum sa te simti bine in orice...

Trucuri pentru un barbat increzator. Cum sa te simti bine in orice haina

DISTRIBUIȚI

Pare imposibil, nu-i aşa? Am fost crescuţi cu ideea că avem nevoie de anumite lucruri ca să ne simţim şi să arătăm bine, că trebuie să urmăm modele,  să ne supunem unor reguli. În esenţă, avem nevoie doar de încredere şi de câteva trucuri. Nu sunt reguli din cărţi şi nu este uşor să le pui în aplicare pentru că, de cele mai multe ori, nu ţin de schimbarea garderobei, ci de schimbarea atitudinii.

Fii tu însuţi! Regula se aplică nu numai în relaţiile interumane, ci şi în modă. Dacă te îmbraci într-un anumit stil doar ca să faci pe plac altora sau ca să te încadrezi în peisaj, grup, gaşcă sau altă formă de socializare, în niciun caz nu te vei simţi bine. De fapt, în 99% din cazuri cei pentru care faci acest sacrificiu de stil fie nu vor observa, fie nu vor aprecia. Cel mai bine este să îţi găsesţi propria identitate vizuală şi stilistică, să te îmbraci pentru tine şi mai puţin pentru alţii, să găseşti ţinutele care se potrivesc personalităţii tale.  E mai bine să fii TU în tricoul preferat şi jeanşi, decât să te simţi stângaci în costumul scump  pe care abia ţi-l poţi permite.

Fii în formă! Asta e important nu numai pentru a arăta bine în hainele pe care le porţi. Să fii în forma fizică maximă este un lucru important pentru sănătate. Îi va da o stare de bine generală pe lângă aspectul fizic de invidiat. Alege orice sport sau mişcare îţi face plăcere: fotbal, baschet, tenis, înot, role, bicicletă. Efectul va fi vizibil nu numai pe hainele care ţi se vor mula pe trup, dar şi în starea de spirit.

Fii încrezător! Îţi va da o alură relaxată şi un zâmbet larg. Iar acestea sunt cele mai la modă accesorii pe care le poţi purta. Încrederea în sine se va vedea nu numai în acţiunile tale, dar şi în postură, ceea ce se va transpune imediat şi în felul în care porţi hainele.

Foto: theberry.com; Inspiratie: www.don-men.com