Acasă TRAVEL Turism in doi – destinatii de vacanta perfecte pentru tine si partenera...

Turism in doi – destinatii de vacanta perfecte pentru tine si partenera ta

DISTRIBUIȚI

Turism in doi - destinatii de vacanta perfecte pentru tine si partenera ta

Iti doresti sa ai parte de o experienta de neuitat? Alege una dintre destinatiile de top de vacanta din 2017 si in mod sigur vei avea parte de cel mai frumos sejur. Nu e nevoie sa iti planifici calatoria in avans sau sa iti faci griji in privinta contului bancar pentru a avea parte de o vacanta de neuitat.

Lasa stresul si grijile in urma si planifica-ti urmatoarea vacanta pentru tine si partenera ta.

Turism in doi – destinatii de vacanta perfecte pentru tine si partenera ta

Sofia, Bulgaria

Sofia, Bulgaria

Sofia este o destinatie de vacanta perfecta pentru tine si partenera ta. Orasul ofera oricarui turist o experienta de neuitat. Strazile sunt luminate de cupolele aurii ale catedralei Alexander Nevsky, iar lacul Ariana este minunat in orice perioada a anului.

Izmir, Turcia

Izmir, Turcia

Izmir este situat pe coasta Marii Egee si este un oras-port, care ascunde istoria unui nod comercial liber. Aici locuiesc de mai bine de 5.000 de ani foarte multi oameni, de la greci, evrei, armeni pana la francezi si italieni. Izmir este o destinatie perfecta de vacanta, pentru ca fiecare turist se poate bucura de plaja gratuita Ramo sau se poate plimba pe strazile orasului.

Porto, Portugalia

Porto, Portugalia

Orasul Porto din Portugalia este o destinatie foarte buna de vacanta. Acest loc rafinat, dar cu preturi accesibile este preferat de tot mai multi turisti anual. Principalul punct de atractie este Piata Ribeira, un sit al patrimoniului mondial Unesco. Gradinile Palatului de Cristal sunt perfecte pentru cei care doresc sa se reconecteze cu natura, iar mancarea este delicioasa. Desigur, orasul Porto are de oferit multe alte lucruri, cum ar fi Muzeul Romantic, care cuprinde galerii pline de obiecte si decoratiuni fine ale epocii romantic din secolul al 19-lea.

Sarajevo, Bosnia si Hertegovina

Sarajevo, Bosnia si Hertegovina

Orasul Sarajevo a gazduit Jocurile Olimpice din 1984, acesta fiind o destinatie perfecta de vacanta, in special pentru cei care isi doresc un sejur aparte. Daca nu vrei sa il vizitezi pe timp de vara, poti sa planifici o calatorie iarna, pentru ca aici poti practica diferite sporturi pe partiile muntelui Jahorina.

Sursa: Oyster.com 

Foto: Pinterest.com