Acasă Blog Posts Un trend croit pe masura ta. Cum sa fii la moda fara...

Un trend croit pe masura ta. Cum sa fii la moda fara sa exagerezi

DISTRIBUIȚI

Esti în categoria „fashion victim” ? E de înțeles de ce ai putea să cazi în plasă. Trendurile sunt atât de prezente, încât e greu să mai vezi diferența între ce e cu adevarat clasic si ce e în vogă pentru un sezon.

Uneori o piesă este clasică pe termen lung, o poți pune în garderobă și te poți baza pe ea cu anii, ca pe un bun și vechi prieten. Alteori, te trezești că pantofii sau sacouri pe care le-ai aruncat de mult timp din dulap au revenit în tendințe. Garderoba poate fi salvată de sume cheltuite aiurea dacă știi să fii mereu în trend fără să iei prea în serios tendințele impuse pe podiumuri și case de modă, dacă îți păstrezi în garderobă câteva piese de bază nemuritoare în fața tăvălugului de linii și stiluri care apar în fiecare an. Și… dacă știi să păcălești trendul cu alegeri inspirate, dictate de propria personalitate. Până la urmă asta îți definește stilul, arată că ai bun gust și că te simți confortabil.

Îmbrățișează trendurile cu moderație, în tinutele de fiecare zi, dar fără să devii o victimă a modei care caută doar extravaganțe.

Un singur articol trendy este suficient. Prea multe (și, mai rau, prost alese) te pot face un fel de „cocoș” care își arată penajul strălucitor. Nu pune pe tine și o haina în ultimele tendințe, și pantofi din ultima colecție, și șosete colorate, și papion… doar pentru că revistele de modă zic că se poartă sezonul asta.

Mix and match. Combină piese mai vechi, clasice, cu unele noi, din ultimele colecții. Și aici ține cont de regula: ce e prea mult strică.

Înoată contra curentului. Adică, dacă acum sunt în trend pălăriile din fetru, tu poartă vechea șapcă. Toată lumea are zeci de brățări din piele atârnate la încheietură, tu poartă un ceas clasic si atât. Croiește-ți propriul trend cu propriile reguli, dacă vrei să te evidențiezi din mulțime.

Inspiratie: www.don-men.com