Acasă FASHION Vrei sa adaugi acel farmec necesar tinutelor tale? Iti oferim 6 recomandari...

Vrei sa adaugi acel farmec necesar tinutelor tale? Iti oferim 6 recomandari de toamna

DISTRIBUIȚI

Indeplinesti criteriile fashion optime atunci cand te asiguri ca hainele pe care ti le alegi iti vin perfect si, in plus, nu dai o avere pe ele, asadar faci sesiuni eficiente de shopping. Nu e tocmai o definitie data din carti, ci, mai precis, rezultatul experientei noastre directe cu clientii.

Sa obtii un outfit potrivit nu este tocmai o treaba usoara. Trebuie sa lucrezi cu fiecare aspect in parte, sa tii cont de rezultatul pe care ti-l doresti in final de la tinuta ta vestimentara si sa creezi mai multe optiuni din care sa poti alege.

Cand vine vorba despre optimizarea tinutei vestimentare, cu cat gandesti mai pragmatic, cu atat mai bine. Sunt cateva criterii esentiale de care trebuie sa tii cont: culori, texturi, model, conformatie, utilitate, ocazie.

Noi am creat o selectie de tinute comode si practice pentru vremea rece. Chiar daca acest lucru implica mai multe straturi de haine, suntem de parere ca sezonul toamna / iarna este cea mai buna perioada in care poti sa experimentezi tinute cat mai variate cu costuri rezonabile. Lunile reci aduc dupa ele haine in texturi puternice, culori vii, detalii vizibile si tinute confortabile, pe langa culorile si materialele cu care ne-am obisnuit deja.

Asadar, fara prea multe cuvinte, care este combinatia ta vestimentara preferata pentru aceasta toamna?

Sursa: fashionbeans.com; don-men.com