Acasă TRAVEL 3 destinatii pentru servicii sartoriale exclusiviste

3 destinatii pentru servicii sartoriale exclusiviste

DISTRIBUIȚI

3 destinatii pentru servicii sartoriale exclusiviste

Serviciile sartoriale exclusiviste au inceput sa capete amploare, iar barbatii pot alege cele mai bune ateliere de moda pentru ei. Brand-uri celebre atat din Romania, cat si din intreaga lume ofera servicii de personalizare, reusind astfel sa ofere o libertate maxima cand vine vorba de alegerea materialelor  de cea mai buna calitate sau de alegerea croiului.

Avantajele pe care le au barbatii in ziua de azi sunt insa destul de numeroase cand vine vorba de adoptarea unui stil vestimentar impecabil. Fie pot sa isi cumpere online tinutele preferate, fie pot sa viziteze atelierele preferate pentru a-si personaliza tinutele. In orice caz, deoarece suntem in era informatiei, barbatii nu trebuie sa se limiteze doar la firmele locale, motiv pentru care in acest articol vom enumera cateva destinatii pentru servicii sartoriale exclusiviste.

Calatoriile sartoriale au ca scop vizitarea unor orase unde sunt ateliere de moda mai putin cunoscute, insa unde cei implicati in prelucrarea materialelor acorda o atentie deosebita muncii lor si produc haine si incaltaminte de cea mai buna calitate. Desigur, in astfel de calatorii se pot vizita si magazine sau showroom-uri celebre, insa atentia trebuie sa fie indreptata in primul rand asupra atelierelor locale.

X destinatii sartoriale de vacanta

Tokyo

Daca nu ai ajuns pana acum in Japonia, este cazul sa te gandesti la urmatoarea vacanta. In plus, Tokyo este cu siguranta o destinatie perfecta pentru a vizita ateliere de haine sau incaltaminte. Aici, vei gasi cu siguranta costume sau alte piese de imbracaminte renumite, insa la preturi mult mai mici decat cele care sunt disponibile in marile lanturi de magazine cu marfa de import. Un alt avantaj este acela ca poti vedea materialele din care sunt confectionate hainele, poti analiza texturile sau poti urmari procesul de fabricatie. Tokyo este o destinatie perfecta si daca iti place sa porti blugi, deoarece aici vei gasi modele de cea mai buna calitate.

Singapore

Singapore a devenit un oras destul de frecventat de turisti din intreaga lume in ultima perioada, iar acest lucru se datoreaza atat locurilor care pot fi vizitate aici, cat si influentei pe care o are in cee ace priveste moda masculina. Vei putea vizita aici un atelier renumit si foarte apreciat de locuitorii acestui oras, unde poti gasi costume made-to-measure si alte accesorii. Tot aici poti gasi si pantaloni sau camasi la comanda, iar preturile nu sunt foarte mari.

Hong Kong

Hong Kong este o destinatie preferata de barbatii care isi doresc costume la comanda, insa la preturi foarte mici. De foarte multi ani, celebritati, oameni de afaceri, oameni bogati sau politicieni vin la Hong Kong pentru a-si innoi garderoba cu tinute personalizate. Daca planuiesti sa vizitezi acest oras, recomandarea noastra este sa te interesezi in privinta atelierelor si sa analizezi cum sunt facute cele mai multe piese vestimentare.

Pe lista cu destinatii sartoriale se afla si orase precum Stockholm, Milano, New York, Florenta si Londra. In toate aceste orase poti gasi ateliere de imbracaminte si ateliere de incaltaminte, unde cu siguranta vei descoperi foarte multe lucruri utile.

Citeste si: Haine si accesorii esentiale in garderoba masculina pentru sezonul de toamna-iarna

Sursa: www.gentlemansgazette.com

Foto: Pixabay.com