Acasă Blog Posts 3 METODE de a ascunde camasa eleganta de barbati in pantaloni.

3 METODE de a ascunde camasa eleganta de barbati in pantaloni.

DISTRIBUIȚI

Te afli în mijlocul unei întâlniri … gata pentru pasul tău mare … dar imediat cum te ridici  … cămașa ta iese din pantaloni.

Află mai jos sfaturi și tehnici care funcționeaza perfect și care îți vor face viața mai ușoară atunci când alegi să porți o cămașă.

Reguli de bază ale unei cămăși bine îmbrăcate:

Cu cât este mai lungă cămașa, cu atât sunt mai mari șansele de a rămâne în pantaloni și să ai un aspect îngrijit toată ziua.

In timp ce este încorporată, trebuie să existe această linie dreaptă imaginară care se formează atunci când cămașa, linia curelei și cusătura din față a pantalonilor sunt perfect centrate.

              –TRUCURI–

#METODA1 – Ascunderea militară

Aceasta este o tehnică utilizată pe scară largă în rândul bărbaților din armată.

PASUL1: Pantalonii desfăcuți.

PASUL 2: Îmbrăcați-vă cămașa și închideți fermoarul – dar lăsăți nasturele deschis. Următorul pas este să-ți întinzi picioarele în mod egal, pentru a împiedica pantalonii să coboare.

În această poziție, veți îndrepta spre spate orice exces de țesătură din cusăturile laterale. Utilizați degetul mare și arătătorul pentru a face acest lucru pe fiecare parte. Scopul final este un pli pliat bine în partea fiecărui șold (aliniat cu axila).

#METODA2 – Ascunderea in straturi.

Este vorba doar de ordinea straturilor – mai întâi sub lenjerie, apoi sub tricou și sub pantaloni. Tot ce mai rămâne este să pui și o curea care să te asigure că hainele vor rămâne nemișcate o zi întreagă.

#METODA3- Ascunderea cu bretele de susținere.

Aceste bretele sunt extrem de ușor de folosit și par varianta cea mai sigură. Partea bună la ele este că te poți mișca cât vrei de mult, că poți dansa toată noaptea iar ele să rămână nemișcate deoarece sunt prinse de șosete.

 

 

Sursa:realmenrealstyle.com